Pazartesi, Şubat 27, 2012

Sadabad, Feriköy Paşa Mahallesi'ni rahat geçti

 
SADABAD :4 FERİKÖY PAŞA MAHALLESİ :0
Bu sene 3. defa tertiplenen Sadabad Kupası başladı. Turnuva, bu yıl da altı kulübün katılımıyla tek devreli lig usulüne göre gerçekleştiriliyor. Sadabad, Feriköy Paşa Mahallesi, İkinci Nesil Tepük Ocağı, Çeliktepe Ümitspor, Örnektepe ve Güneyyıldızı takımlarının katıldığı turnuva, çok centilmence geçiyor. Turnuvada ilk maçta ev sahibi Sadabad, Feriköy Paşa Mahallesini konuk etti. Yeni transferleriyle güçlendiği görülen turuncu-siyahlılar, rakiplerini ikinci yarıda buldukları 4 gol ile geçtiler.


Geçtiğimiz iki sezon 1. Amatör takımlar arasında tertiplenen turnuva, bu sezon 2. Amatör Kulüplere yönelik olarak gerçekleştiriliyor. 40’ar dakikadan 2 eşit devre halinde oynanan müsabakalar sonucunda birinci olan takıma çeşitli hediyeler takdim edilecek. Kulüplerin katılım ücreti vermediği müsabakalar, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında saat 16’da başlıyor.

Sadabad ikinci yarıda…
Turnuvanın açılış maçında ev sahibi Sadabad ile Feriköy Paşa Mahallesi karşılaştılar. İlk devresinde takımlar skor üretemediği maçın ikinci devresinde Volkan, yaklaşık 35 metreden mükemmel bir gol ile turnuvanın açılışını yaptı. Yediği golden sonra direnci düşen Feriköy Paşa Mahallesi karşısında üstün oyununu sürdüren turuncu-siyahlılar, Yılmaz’ın 62 ve 70. Dakikalarda bulduğu 2 gol ile farkı 3’e çıkarttı. Maçta son sözü 80. Dakikada Zafer söyledi ve ilk maç 4-0 Sadabad’ın üstünlüğü ile tamamlandı.
STAT: Kağıthane Belediyesi Nurtepe
HAKEMLER: Levent Karabudak, Cem Özkır, Oğuz Emre Kaya
SADABAD: Emre, Cem (Mert), Metin, Volkan (Ferhat), Servet, İbrahim, Yılmaz, Özkan (Yusuf), Berkay (Tolga), Zafer (Bircan), Erkan (Koray)
FERİKÖY PAŞA MAHALLESİ: Kaan, Uğur, Şahin (İbrahim, Gökhan, Alican, Selçuk, Muhammet, Kadir, Feridun (Feyyaz), Kenan, Volkan (Anıl)
GOLLER: Volkan, Yılmaz (2), Zafer

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...