Salı, Şubat 28, 2012

GOP Yeniköyspor’da 8 transfer birden

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden İstanbul 2. Amatör Lig temsilcisi Arnavutköy Yeniköyspor’da transfer sona erdi. Teknik Direktörlüğe Hasan Yavuzçoban’ın gelmesinin ardından 2. Amatör ligde şampiyonluğa oynamak isteyen Yeniköyspor yaptığı transferler ile gücüne güç kattı.


Sezonun ilk etabında daha önceden anlaştığı oyuncularla başlayan GOP. Yeniköyspor da teknik direktör Hasan Yavuzçoban’ın verdİği rapor doğrultusunda bir kaç oyuncu ile yolların ayrılmasının ardından yeni gelen diğer oyuncuların ayrılmak istemesinin ardından yolların bu oyuncular ile ayrılmasından sonra transfer çalışmalarına başlayan Yönetim teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda; Şirintepespordan Tolga Ceylanspor’dan kaleci Cenk, Taşköprüspor’dan Ali, İsmail ve İsmet, Fişekspordan Ersan ve Trabzon Tedaş Gençlikspor’dan Arif’i kadrosuna katarak sezona 2.etap çalışmalarına geçtiğimiz hafta Terkosspor tesislerinde başladı.

Fizik kondisyona ve güçlenmeye yapılan antreNmanlarda oyuncuların adeta pestilini çıkaran Hasan Yavuzçoban takımın olarak sahada 90 dakika kosmasını istiyor. GOP. Yeniköyspor’da bir kaç oyuncunun da denendiği ve son kararı teknik heyetin vereceği açıklandı.


YEREL FUTBOL SİTESİ

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kazasız belasız gönlünüze göre bir sezon geçirmeniz dileğiyle

Adsız dedi ki...

hasan hoca tahsin hoca sizlere iyi şanslar diliyorum.başarılı olmanızı can-ı gönülden istiyorum.SARI ARNAVUT.

Adsız dedi ki...

hasan ve tahsin kardeşlerım size başarlılar dılıyorum özkartal enver anık

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.