Çarşamba, Ocak 12, 2022

Tecrübeli stoper Erhan Yeygül Kavakpınarspor'da



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kavakpınarspor, sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Soğuksuspor’da başlayan tecrübeli stoper Erhan Yeygül’ü renklerine bağladı.

34 yaşındaki futbolcu kulüp tesislerinde Başkan Mustafa Öztürk, Yönetici Fatih Öztürk ve teknik direktör Bülent Kaya’nın bulunduğu törenle kendisini kırmızı beyaz renklere bağlayan imzayı attı.

Futbola İcadiyespor'da başlayan, Acıbadem Üsküdar SK, İstanbul Ataşehirspor, Doğan Güneşspor ile 2. Amatör’den 1. Amatör’e; Kemahspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor ve Fikirtepe Dumlupınar ile 1. Amatör’den Süper’e çıkma sevinci yaşayan, Hasköyspor’da Süper Amatör’de grup şampiyonluğu yaşayıp klasmana yükselen, 1. Amatör'de ayrıca Ortadağspor ile çok başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğu bir puanla kaçıran "Ramos" lakaplı Erhan Yeygül imza töreni sonrası şunları söyledi:

“Çok şükür çalışmamın ve azmimin karşılığını gittiğim hemen hemen her kulüpte şampiyonlukla aldım. Şimdi Kavakpınarspor’dayım. Amacım Kavakpınarspor ile de şampiyonluk yaşamak. Bülent Hocamı önceden tanıyordum. Mustafa Başkanımız ve değerli yöneticiler de sağ olsunlar büyük ilgi alaka gösterdiler. Ben de bu teveccühlerin karşılığını çok çalışarak, takımın başarısına katkıda bulunarak vermek istiyorum. Hırslıyım, azimliyim, kendime güveniyorum inşallah arkadaşlarımla birlikte Kavakpınarspor’u Süper Amatör Lig’e çıkaracağız.”

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...