Çarşamba, Ocak 12, 2022

Fuzul, Yeşilova Esnafspor'a sponsor oldu


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kūçükçekmece Yeşilova Esnafspor şampiyonluk hedefiyle yoluna devam ederken dev bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Yeşil beyazlı yönetim, profesyonel liglerin tedarikçi firmalarından Fuzul Gayrımenkul Yatırım’la sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere malzeme sponsorluğu için protokol yaptı. Fuzul Gayrımenkul Yatırım’ın Marmara Bölge Müdürü Ahmet Aykut Arslan ve Avrupa Bölge Müdürü Yusuf Emre Tanış, kulüp başkanı Ahmet Ulaş, 2.Başkan ve futbol şube sorumlusu Cem Özel’in de katıldığı bir törenle dev sponsorluk anlaşmasının altına imza attı.

Bu arada kulüp başkanı Ahmet Ulaş konuklarına Fuzul Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal’a ulaştırılmak üzere arkasında isminin ve plaka numarasının yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Protokolün ardından Arslan ve Tanış tesisleri büyük bir hayranlık içinde gezdi. Arslan ve Tanış’ın tesislere büyük bir hayranlık duyduğu kaydedildi.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...