Çarşamba, Ocak 05, 2022

Oyun kalitesi olarak BAL, ambiyans olarak 3. Lig seviyesindeydi


Sahasında Kartalspor’a 1-0 yenilen ve son haftalardaki büyük çıkışı sona eren Küçükçekmecespor’da teknik direktör Halil İbrahim Toy “Malesef oynadığımız oyunun puansal karşılığını şu ana kadar ligde alamadık” dedi.

Kartalspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Toy, karşılaşma ile ilgili şu görüşlerde bulundu:

"Eksik kalmamıza karşın hakim olan bizdik"
“Sezon başından bu yana git gide daha iyi futbol oynayan kendini oyunsal anlamda geliştiren takım görüntüsü veriyoruz. Maç boyu topu yere indirdik, sabırlı ve sakin oynadık, koştuk mücadele ettik, taktik disipline sadık kaldık. 65. dakikada kalecimizin rakibin kontratağında ceza sahası dışında topa elle dokunup  atılmasına rağmen yine oyuna hakim taraf hep bizdik. Yüzde yüz gollük pozisyonda atamadık, top döndü maalesef kalecimiz atıldı... Maalesef kıdemli yardımcı hakem 3 kez ofsayt diye karşı karşı kaldığımız pozisyonları kesti, gole gidecekken durdurulduk. Orta hakem de bir tane yüzde yüz penaltımızı es geçti. Rakip kalecinin bir şutumuzu müthiş bir refleksle kurtardığına şahit olduk. Bizim kalemizde duran top haricinde tehlikeli bir durumla karşılaşmadık. Kalecimiz bunun dışında en rahat maçını oynadı diyebilirim. 80. dakikada çalıştığımız konudan golü yememiz bizleri oldukça üzdü.”



"Ligin en iyi takımlarından birine karşı çok iyi oynadık"

Tribünleri dolduran ve kendilerine 90 dakika destek veren 3500 kadar taraftarlarını mutlu edemedikleri için çok üzgün olduklarını belirten deneyimli teknik adam “İlk 11’inin yaş ortalaması 23 olan bu genç takımla, bence Süper Amatör’ün en iyi takımlarından biri olan Kartalspor’a karşı iyi oyun oynayıp kazanamadık.  Küçükçekmecespor-Kartalspor müsabası oyun kalitesi olarak Bölgesel Amatör Lig seviyesindeydi. Ambiyans olarak profesyonel lig atmosferinde oynandı. İnşallah ilerleyen yıllarda bu iki camiada hak ettikleri profesyonel liglere tekrar geri dönerler” dedi.

Kartalspor’u galibiyetlerinden dolayı tebrik eden Toy, “Sezon başından bu yana oynadıkları futbolla saygıyı hak ediyorlar. Kendilerine Bölgesel Amatör Lig yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Fotoğraflar: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...