Çarşamba, Ocak 05, 2022

Barış Bozkurt Cevatpaşaspor'dan ayrıldı



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Cevatpaşaspor’da teknik direktör Barış Bozkurt kırmızı beyazlılarla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Tecrübeli antrenör gelecek teklifleri değerlendireceğini, proje takımı yaratıp gençlere önem veren bir kulüple anlaşıp, A takımdaki oyuncu grubunu gençlerden oluşturmak istediğini söyledi.

Bozkurt yaptığı açıklamada “2019 yılından bu yana kulübün ve futbolcuların daha iyi yerlere gelmesi için çalıştığım, güzel anılar biriktirdiğim Cevatpaşaspor’dan ayrılma vakti geldi… Her zaman beni ve fikirlerimi destekleyen önemseyen Kulüp başkanımız Mümtaz Aygün’e, her koşulda yanımda olan kader birlikteliği yaptığımız yöneticilerimiz Erol Kurt ve Umurhan Aygün’e, hepsi pırlanta gibi değerli olan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Cevatpaşaspor Kulübü ailesinin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Cevatpaşa Spor Kulübü’ne bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum” dedi.

Teknik adamlık kariyerinde 143 maça çıkan Barış Bozkurt bu maçlarda 84 galibiyet, 16 beraberlik ve 40 yenilgi aldı. Bozkurt’un takımları tam 366 gol atarken sadece 148 gole kalesinde izin verdi.

Haber: Nail Kurt

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...