Pazar, Kasım 23, 2014

İSTANBUL ARTVİN FIRSAT TEPTİ

Son sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Artvinspor iki kez öne geçtiği maçta Ulutepespor ile puanları paylaştı.

İstanbul 1. Amatör Lig 6. grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen İstanbul Artvinspor ile deplasmandan çıkaracağı üç puanla zirveyi zorlamak isteyen Ulutepespor takımları Kocasinan Sahası'nda karşı karşıya geldi.


İlk yarıda temkinli futbol, tek gol
Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısına İstanbul Artvinspor hızlı başladı; henüz 2. dakikada savunma arkasına iyi bir koşu yaparak pozisyona giren Muhammet, 5. dakikada çok benzer bir pozisyonda bu kez yaptığı plase vuruşla cezayı kesti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda tempo dakika dakika düşmeye devam ederken, 28. dakikada konuk ekibin yakaladığı net gol fırsatında Mustafa ağır davranınca beraberlik şansı kaçtı ve devre ev sahibi ekibin bir farklı üstünlüğü ile sona erdi.

              
İkinci yarıda gol sağanağı
İstanbul Artvinspor ikinci devreye de hızlı başlayan taraf oldu; özellikle sol kanattan etkili bindirmeler yapan ev sahibi takımda ataklara savunmadan çıkarak destek veren Halil İbrahim'in mücadelesi sonrasında 58. dakikada Samet'in golüyle fark ikiye çıktı, 2-0. Golden sonra toparlanan konuk ekip oyuna sonradan dahil olan Mehmet'le önce 68. dakikada farkı bire indirdi, ardından 72. dakikada yine bu oyuncunun golüyle beraberliği yakaladı, 2-2. Arka arkaya yenilen iki golle şok olan ev sahibi İstanbul Artvin mücadeleden kopmayarak atak yapmaya devam etti ve 78. dakikada Samet'in golüyle bir kez daha öne geçerken, 90+3. dakikada Ulutepespor Ömer Taha'nın golüyle skoru 3-3 yaparak zorlu deplasmandan bir puan çıkartmayı başardı. Uzatma anlarının son dakikasında konuk ekipten Hakan ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı.

NOT: Saha komiseri Hasan Duran'a teşekkürler.
HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER





2 yorum:

haksızlık dedi ki...

istanbul artvin sporun çok değerli hocası bu 1 puan size hakemın hedıyesıdır.

Unknown dedi ki...

ulutepe spor un 3 golünü de mehmet güven atmıstır.

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.