Cuma, Kasım 28, 2014

PAŞABAHÇESPOR VARDAR MAÇINA KİLİTLENDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda her hafta heyecan fırtınası daha da sert esmeye devam ederken, birçok takım kağıt-kalem elinde hesaplar yapmakta. 



Zirve yarışında mücadele eden 
takımlar enteresan sonuçlar alırken, her hafta dengeler daha da değişmekte. 28 puanlı Dudulluspor'u 25 puan ile 2.sıradan takip eden Paşabahçespor hafta sonunda Namık Sevik Stadında grupta üst sıralardan kopmamak için son şanslarından birini kullanma niyetindeki Vardarspor'a konuk olacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde çalışmalarını yeni Antrenörü Aşkın Karadeniz nezaretinde sürdürürken yönetim neredeyse eksiksiz biçimde antrenmanları izlemekte.




Yeşil-Kırmızılı ekibin Genel Koordinatörü İskender Közen yaptığı açıklamada, " Sezon başından beri her hafta bu kez tam kadro ile maça çıkabilecek miyiz diye düşünmekteyiz. Vardarspor maçın öncesinde de bu durum devam etmekte. Sakat futbolcularımızın son durumları açıklık kazanmadı. Sanırım maç saatine kadar da belli olmayacak gibi. Vardarspor maçını çok önemsiyoruz. Yönetim Kurulumuz da maçı tam kadro izlemeye gelecek. Aşkın Karadeniz ile yeni bir dönem başladı. İnşallah bu başlangıç galibiyet ile perçinlenir" diye konuştu.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.