Cumartesi, Kasım 29, 2014

LİDER İSTİNYESPOR İKİNCİ YARIDA

İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grup’ta lider İstinyespor deplasmanda oynadığı Gültepe Özgençlik maçını da ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda oynadığı üstün futbol ile sahadan 3-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.



Ligin 12.haftasında Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında karşı karıya gelen Gültepe Özgençlikspor ile İstinyespor takımları arasındaki bu önemli maçı her iki takımda sahaya galibiyet için çıktılar.

Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Gültepe Özgençlik spor takım 23.Dakikada Süleyman’ın ceza sahasın dışından sert vuruşu topu ağlara yollayarak ilk yarıyı 1-0 önde kaptı. İkinci yarıya hızlı başlayan bu sefer misafir takım İstinyespor takım oldu ve 49.Dakikada soldan yapılan ortada topu çok iyi takip eden Gökhan skoru eşitledi.  84.Dakikada İstinyespor’da Emre ceza sahasın dışından top çok sert vurdu kaleci Orhan’ın bakışları arasında top ağlara gitti ve İstinye spor bu golle 2-1 öne geçti. 86.Dakikada İstinyespor’da ikinci yarıda oyuna dahil olan Yasin sağ tafradan ceza sahasının dışından mükemmel şut attı ve Özgençlikspor ağlarına giderek fark ikiye çıktı.



Karşılaşmada başka gol olmayınca misafir takım İstinyespor ilk maçta 5-1 mağlup ettiği Gültepe Özgençlikspor’u ikinci maçta 3-1 mağlup ederek sahadan üç puanla ayılırken şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini az sayıda taraftarı ile paylaştı.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE








1 yorum:

kertenkele dedi ki...

oooo 3-1 alırım bi dal...

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.