Cuma, Kasım 28, 2014

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR GÖLET'TE İLK MAÇINA ÇIKACAK

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, Pazar günü yeni yapılan tesislerinde Yenibosnaspor karşısında taraftarların huzuruna çıkacak.

Hafta içi stadı denetleyen TFF yetkilileri kalan ufak eksikliklerin tamamlanması ile birlikte Sultanbeyli Belediyespor'un iç saha maçlarını artık yeni sahada oynayabileceği yönünde karar bildirdi. Sahanın son durumuyla çalışmaları yerinde takip eden kulüp yönetiicisi Hüseyin Ak, çalışmaların hızla devam ettiğini ve hafta sonu oynayacağımız Yenibosnaspor karşılaşmasına kadar her türlü eksiğin giderileceğini söyledi.




Sultanların inancı tam

Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan yönetiminde başlayan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından takımımız tam sahada çift kale maç yaparken futbolcular Yenibosnaspor karşılaşması öncesi gösterdiği hırslı mücadele karşılaşmayı izleyenleri memnun etti. Sultanlar son çalışmasını bugün gerçekleştirdi ve Yenibosnaspor maçı için tesislerinde kampa girdi.

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org

1 yorum:

Talha Alp dedi ki...

Bir Alibeyköylü olarak güzel bir tesis , eksikleri giderildiğinde ve tribünün çatısı da yapılırsa mükemmel bir yer olur. Bize de emeği geçenleri ve spora hizmet edenleri tebrik etmek düşer.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...