Pazar, Kasım 30, 2014

ZİRVE AYNI KALDI

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta 26 puanla ikinci sıradaki Sultanbeylispor ile 26 puanla averajla lider olan Güngörenspor, zirve yarışında büyük önem taşıyan maçta  Sultanbeyli 75.Yıl Stadında karşı karşıya geldi.



90 dakika Ergün Vezir ve Özgür'ün karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla rakibi karşısında ikili averajla üstün olan Güngörenspor liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.




Sultanbeyli 75.Yıl Stadında  oynanan karşılaşmayı FIFA Kokartlı Yardımcı Hakem Ceyhun Sesigüzel yönetti. Sesigüzel'in yardımcılıklarını Emrah Okan ile Erhan Güler yaptı.


Maçın ilk atağı konuk takım Güngörenspor'dan geldi. 3. dakikada Muhammed Yıldız'in sağdan kullandığı köşe atışında Sultanbeyli  ceza alanı içinde oluşan karambolde Sinan topu ağlara gönderdi. Fakat Hakem Ceyhun Sesigüzel pozisyonda Sinan'in topa elle müdahale ettiğine hükmedince golü iptal ederek Sinan'a sarı kartını gösterdi. 12.Dakikada Sultanbeylispor etkili geldi.
Savunmanın arkasına atılan pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Ergun şutunu çekti kaleci Eyüp gole izin vermedi.


29.Dakikada Güngürenspor ceza alanı içinde yapılan ortada Sultanbeylispor'da arka direkte topta buluşan Kadir Üngör'e Sinan müdale edince Kadir yerde kaldı. Bu pozisyonda Sultanbeylispor'lu oyuncular penaltı beklerken, Hakem Ceyhun Sesigüzel oralı bile olmadı ve oyunu devam ettirdi.



39.Dakikada Sultanbeylispor penaltı kazandı. Sağ kanattan gelişen  atakta Fatih Aydın ceza alanı içerisinde topla buluştuğunda Muhammed Yıldız'in müdahalesi ile yerde kaldı ve Hakem Ceyhun Sesigüzel beyaz noktayı gösterdi. Sultanbeylispor'da topun başına geçen Ergun Vezir kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.


Mücadelenin 44.dakikasında Sultanbeylispor'lu Fatih Aydın ile Güngörenspor'lu Özgür Yıldırım'in arasındaki ağız dalaşından sonra oyunda tansiyon yükseldi. Araya giren Hakem ve iki takım kenar yönetimi ortamı yatıştırdı. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına ev sahibi ekip 1-0 üstün girdi.




kinci yarıda Sultanbeylispor ikinci gol için hızlı hücumlar ve kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Fakat Güngörenspor savunması ve kalecisi Eyüp geçemedi. Sultanbeylispor karşısında oyun kurmakta zorlanan Güngörenspor 77.dakikada ilk net pozisyonunda golü buldu. Murat Dilek'in sağdan ceza alanı içine kestiği ortada penaltı noktasının önünde Özgür topa dokunarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1. İlerleyen bölümde iki takım da skoru değiştiremeyince maç 1-1 sona erdi.



3.Hafta sonunda Güngörenspor 27 puan ve ikili averajla zirvedeki yerini korurken,  aynı puana sahip olan ve sahasında kaybetmeyen Sultanbeylispor ise 2.sırada sırada bulunuyor.


STAT:
Sultanbeyli 75.Yıl
HAKEMLER: Ceyhun Sesigüzel, Emrah Okan, Erhan Güler
SULTANBEYLİSPOR:Emrah, Yusuf, Feyzi, Fatih Kukku, Aytekin, İsmail, Fatih Aydın, Murat, Ergun, Kadir (67.Dk.Faik), Koray
GÜNGÖRENSPOR: Eyüp, Akın, Kadir, Özgür, Aykut (75.Dk.Ahmet), Serdar (78.Dk.Fuat) , Muhammed, Sergen, Murat Dilek, Erdi, Sinan (67.Dk.Burak)
GOLLER: 39.Dk. Ergün (pen.) / 77.Dk.Özgür


HABER: ÖNER YIĞRIK















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...