Perşembe, Kasım 27, 2014

İFA SPOR'U SOĞUK HAVA VE YAĞMUR DA DURDURMADI

Bu hafta sonu deplasmanda  Gebze Sultanorhan'ı 2-1 yenerek  liderliği eline geçiren İFA Spor  hafta sonu oynayacağı Mudanyaspor maçı hazırlıklarına  ara vermeden devam etti. 




Havaların çok soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen futbolcuları idmanlarda istekli ve hırslı olmaları teknik heyeti fazlası ile memnun etti.
Bugün yapılan idmana ısınma koşusu ile başlanıldı. 5-2 pas, dar alanda kontrol pas  oyunsal çalışmalar şeklinde devam edildi. Stretching yaparak idman tamamlandı. 





İdman sonrasında İFA Spor Teknik Direktörü Oğuz Karakaya Yerel Futbola yaptığı özel açıklamada, ''Hafta sonu oynadığımız Sultan Orhan maçından üç sakat oyuncumuz var. İlk önce bunların tedavileri  üzerinde duruyoruz. Mudanya maçına gelecek olursak biz bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya gayret ediyoruz. Malumunuz havalar çok soğuk ve yağışlı buna rağmen futbolcularımın istekli ve hırslı olmaları beni çok sevindirdi. Grup liderliğini sonuna kadar götürmeye çalışacağız. Takım olarak bunada gücümüz var. İfaspor camiası  daha üst ligleri  hak eden camia. Yönetici, teknik heyet, futbolcu kardeşlerimizle beraber bu amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mütevazi bir kadromuz var. Tecrübeli ve genç oyuncuları kaynaştırıp savaşan mücadele eden bir ekip kurduk. Bugünkü başarımızda futbolcu kardeşlerimizin emeği herkesten daha fazladır. Sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek için çalışıyoruz. Devrenin bitmesine üç maç var. Bunları en iyi şekilde bitirip devreye lider girmek istiyoruz. Devre arasında iyi bir kamp dönemi  geçirmek istiyoruz. Eksik olan birkaç noktaya takviye yapıp yolumuza en iyi şekilde devam  etmek istiyoruz. Gruptaki tüm takımlara başarılar diliyorum'' dedi.







Kaleci Antrenörü Mesut Bozkurt ise, ''Kalecilerimizin göstermiş olduğu performans bizi fazlası ile sevindiriyor. Ligde en az gol yiyen kaleciler arasındalar. Kalecilerimizde diğer futbolcularımız gibi öz veri ile çalışıyorlar. Kalede şu anda sıkıntımız yok'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE






2 yorum:

ÇORÇİL dedi ki...

lambaları yakın, şampiyonluk yakın..

kafkas kartalı dedi ki...

çanakkale gokçeada'dan vatani gorevimden şanlı İFA sporuma başarılar ALLAH yardımcınız olsun inanan yüregiyle oynanayan 11 cesur yurek...sana 3.lig yakışır İFA'M

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.