Salı, Kasım 25, 2014

BOLLUCASPOR DAHA 'GAYRET'LİYDİ

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta son sıraya demir atan Yeni Gayretspor sahasında konuk ettiği Bollucaspor'a 5-0 mağlup oldu.

YENİ GAYRETSPOR: 0 BOLLUCASPOR: 5
Konuk Arnavutköy temsilcisi üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 17 yaptı ve ligde iyice rahat bir konuma erişti. Yeni Gayretspor ise 1 puanda kaldı.

Namık Sevik Stadı'ndaki maçın ilk yarısını Bollucaspor 32. dakikada Yaşar ve 43. dakikada Erkan'ın golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. Üstün futbolcunu ikinci yarıda da sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip ikinci 55'te Erkan'la bir gol daha bulup farkı üçe çıkardı. Son bölümde Murat Gök'le iki gol daha bulan Bollucaspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Bu arada oyuna sonradan girse de Murat, Bollucaspor'un en golcü ismi durumunda... 1993 doğumlu oyuncu bu maçla beraber gol sayısını 13'e çıkardı ki Bollucaspor'un gol sayısı 18.

STAT:  Namık Sevik
HAKEMLER: Caner Erbil, Yalçın Şeker, Tuğçe Kamalı
YENİ GAYRETSPOR: Serdar, Okan, Onur, Hakan, Rasim, Emrah, Fatih, Adem, Ümit, Selman, Yusuf (Emre, Onur İlhan, Kadir, Talha, Kadir Topal, Yavuz, Mesut)
TEKNİK DİREKTÖR: Halil Erol
BOLLUCASPOR: Adem, Muhammet, Aykan, Yusuf, Yunus, Hamza, Oğuz, Muhammed Yıldız, Erkan, İsmail, Yaşar (Burak, Ömer Faruk, Ensar, Sercan, Murat, Ali)
TEKNİK DİREKTÖR: Ezat Bilen

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK




3 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Her zaman yayınlanan yücesporun macı neden sımdı yok :):):)

Adsız dedi ki...

Neden mi yok yuce her yerde kollaniyor ama yucr sunu iyi bil sampiyon olamicaksin

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.