Salı, Kasım 25, 2014

GÜNGÖREN KAN KAYBEDİYOR

Bakırköy Belediye Stadında Yeşilova Esnafspor'u konuk eden Güngörenspor, beklemediği bir puan kaybına daha imza attı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip atak başlarken, konuk ekip ise kontrollü oynayarak pozisyon vermemeye çalıştı. Verdiği pozisyonlarda da kaleci Berkcan başarılı kurtarışlara imza atınca Güngörenspor bir türlü aradığı golü bulamadı ve devre başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Güngörenspor seyircisinin desteğini alarak başladı ve ilk yarıya oranla daha arzulu bir oyun sergiledi ancak, bu seferde Murat Dilek yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Kontra ataklarla kaleyi yoklamaya çalışan Yeşilova Esnafspor ise Doğan ile Güngören kalesinde tehlikeler yaratırken, gereken destek gelmeyince bu oyuncuda Güngören defansının  arasında kayboldu, ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Mücadelede Güngörenspor ekibinden bir oyuncu yedek kulübesinden ihraç edilirken, konuk ekibin başarılı kalecisi Berkcan ise sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

HABER: MELİH ÖZTÜRK








5 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç fotoğraflarının hiç birisi (kaleci berkcan fotosu hariç) futbol müsabakasını resmetmiyor. Ayrıca yorumlar da yetersiz. Yeşilova Esnaf Spor 'lu oyuncuların özellikle ikinci yarıda her pozisyonda sakatlık geçirmelerinden(futbolcuları kesinlikle suçlamıyorum,maçın hakeminin bu tür olaylara müsamaha göstermemesi gerekirdi), maçın sonuna hakemin 10 dakika ilave ettiği ve bu 10 dakikayı havanın da kararması üzerine 8 dakika olarak oynatmasından, Güngören Spor'un benim gördüğüm en az 10-15 net gol pozisyonundan ,bütün kaçan pozisyonlara rağmen Yeşilova Esnaf ın 8 numaralı oyuncusunun ceza sahası dışından vurduğu top direğin 4 parmak üzerinden auta gitmese Güngören namağlup ünvanını da liderliğini de kaybedebileceğinden bahsedilebilirdi.


Ahmet Sönmez
Emekli Noter
Yaptığım yoruma haberi yapan, resimleri çeken arkadaşın anlayış göstereceğini umuyorum.

Unknown dedi ki...

Maç fotoğraflarının hiç birisi futbol müsabakasını resmetmiyor derken, neyi kastettiniz anlamadım. Yorumlarda yetersiz derken ilk yarıda kalecinin once kısa boyu yuzunden topa mudahale edemeyip sonra direk tdibinden topu cıkarmasından başka güngörenin hemen hemen etkili atağı yoktu zaten. İkinci yarıda da güngören 2 kere 9 nolu ile cok net fırsat yakaladı girmedi içeri top, başkada net posizyon olmadı maçta. Berkcanın fotosu maçı resmediyor demişsiniz, bana görede en alakasız foto idi, lakin kalecinin bana göre ortanın üzerindeki performansına istinaden resmini çekip koydum. Hakem gözlemcisi sahadaydı, 10. dakika gösterip 8 dakika oynatma gibi bir olayı hakem yapamaz zaten, siz sonraki yerde yatmalarıda eklediniz sanırım ama her yerde kalmanın zamana eklenmeyeceğini bilmiyorsunuz heralde. Güngörenspor 10-15 net gol pozisyonu derken 35 metreden atılan şutu pozisyondan sayıyorsanız eyvallahta 10-15 pozisyona giren takım bi tarafta diğer tarafta 4 parmak(o 4 parmağıda tribünden nasıl ölçtünüz anlamadım) direk üzerinden gol kaçıran takım ve benim burada az daha namağlupluk gidiyordu diye bahsetmemi bekliyorsunuz. Yaptığınız yoruma elbetteki gücenmem, sonuçta size göre doğru olanı belirtmişsiniz medenice ancak hem kendi içinizde tezatlıklar var hemde 0-0 biten maçta bu kadar olur Ahmet abi

Adsız dedi ki...

O gün hava gerçekten çok soğuktu.Ben arabanın içerisinden seyrederken bile neredeyse üşüdüm.Maça gelince Güngören takımı çok genç ve diri bir takım yapmış ancak diğer gruplarda çok kaliteli takımlar var klasman grubuna kalırlarsa eğer oraya renk katacakları kesin sonuç için o grup ta tecrübeli olmak lazım gibi geliyor.Yeşilova esnaf takımı da son derece mücadeleci bir oyun ortaya koydu temiz bir maç oldu iki takımı da kutlarım.Benim asıl değinmek istediğim konu ise o soğukta biz amatör sevdalılarına skor ve yorum yetiştirebilmek amacıyla görev yapma azmindeki Melih Öztürk gibi güzel insanların şevkini kırmamak ve onları desteklemek olmalıdır.Biz büyük bir aileyiz bunu unutmayalım dostlar.

Adsız dedi ki...

Yeşilova Esnaf takımı her maçı yatarak bitirebilecek yeteneğe sahip oyuncularla kurulu.

Adsız dedi ki...

Polemik yaratmak amacı ile yorum yapmadım.Sadece kalitesini her geçen gün artıran ve her geçen gün takipçi sayısı artan bir siteden beklentilerimi yazdım. Haberi yapan Melih Arkadaşımı da rencide edecek bir şey yazmadım Fakat kimse de benim futbol bilgimi ölçmeye kalkmasın. Maçta 10-15 pozisyon vardı dedim, sadece Güngören Spor 'un santraforu Murat Dilek, 4 tanesi net 6 pozisyonu var, Genç Engin'in kaçırdığı birisi altı pastan 2 pozisyonu, İkinci yarıda oyuna giren Erdi'nin yüzde yüz ön direkte kaçırdığı bir pozisyon, son dakikada Muhammed 'in kaçırdığı..... benim hatırladığım pozisyonlar. Resimler maçı resmetmiyor diye yazma sebebim de oyunun durduğu anlarda çekilmiş resimler kullanıldığı için bu yorumu yaptım. Top oyunda iken , ikili mücadele esnasında çekilmiş ya da ceza sahası içindeki bir enstantane, resimler maçı daha iyi resmetmezmiydi. Kaleci Berkcan ın resminin maçı resmettiğini zaten kendiniz benim yorumuma yazdığınız yorum ile açıklamasını çok güzel yapmışsın , demek ki ortada tezat bir durum yok. Ayrıca bu maçta 35 metreden şut hiç olmadı( Sinan 'ın taca giden şutu dışında).
Amatöre verdiğiniz desteği canı gönülden kutluyorum. Melih Kardeşimi kesinlikle üzmek,onun şevkini kırmak gibi bir amacım asla olamaz, bilakis daha iyi işler çıkarılması için bu tür eleştirilerden ders çıkartmak lazım. Her eleştiri doğrudur anlamında bir iddiam da yok , belki haklı olduğum bir nokta vardır.

Selam ve saygılarımla

Ahmet Sönmez


SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...