Perşembe, Kasım 27, 2014

AYDINLI AZIZE KIRECBURNU'NU SIRTLIYOR



Türkiye Kadınlar Futbol 2.Lig'de mücadele eden Kireçburnuspor’da forma giyen Aydınlı Milli futbolcu Azize Erdoğan attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Türkiye Kadınlar Futbol 2.Lig’de mücadele eden İstanbul ekibi Kireçburnuspor’da forma giyen 18 yaşındaki Aydınlı Milli futbolcu Azize Erdoğan, Türkiye Kadınlar Futbol 2.Lig’de geçtiğimiz 5 haftada attığı 8 golle adeta takımını sırtlıyor. Zaman zaman kritik dakikalarda attığı gollerle takımını galibiyete götüren forvet oyuncusu Azize Erdoğan, 5 maçta toplam 8 golle takımının en golcü oyuncusu oldu. Lig’de 15 puanla zirvede olan Keriçburnuspor'da bu sezon hedef şampiyon olarak 1.Lig’e yükselmek.

Erdoğan; “Hedefimiz 1.Lig”  

2.Lig’de 15 puanla zirvede bulunan İstanbul ekiplerinden Kireçburnuspor’da forma giyen Aydınlı futbolcu Azize Erdoğan, hedeflerinin ligi şampiyon tamamlayarak 1.Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Erdoğan, “Takımımız son 5 haftayı kayıpsız geçti. 5 maçta toplam 8 gol attım. Tabi ki mutluyum. İnşallah bu sene hedefimiz şampiyon olarak 1.Lig’e çıkmak. Sezon sonuna kadar gollerimi atmaya devam edeceğim” sözlerini kaydetti.


Kaynak : Aydın İlkhaber

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...