Salı, Kasım 25, 2014

SULTANGAZİSPOR SEYİRCİSİZ DE KAZANDI


Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden Sultangazispor, Avcılar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 3-0 biten karşılaşmayı Sultangazispor, 3-2 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden Sultangazispor, Eskişehir Demirspor maçında çıkan saha olayları yüzünden aldığı saha kapatma cezası nedeni ile Cebeci Arena Sahası’nda oynaması gereken Avcılar Belediyespor, karşılaşmasını Tepecik Stadında oynadı.



Aykut Sergin, Mehmet Emin Tuğral, Hüsnü Çatalkaya Hakem triosunun yönettiği ve Sultangazispor’un ev sahipliği yaptığı zorlu mücadeleye konuk ekip Avcılar Belediyespor başladı. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren baskılı bir performans sergileyen Sultangazispor, yaptığı art arda ataklar ile rakip savunma oyuncularını zorladı.

Karşılaşmanın 29.Dakikasında ceza sahası içerisinde topa vuran Harun’un şutu rakip savunmasının eline çarptı. Karşılaşmanın hakemi Aykut Sergin tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına geçen Mehmet kaleci ile topu farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


Avcılar Belediyespor yediği golden sonra demoralize olarak oyundan düştü. Bu fırsatı iyi değerlendiren Sultangazispor, mücadelenin 34. Dakikasında sol taraftan İbrahim ile atak geliştirdi. İbrahim ceza sahası içerisine girmeden müsait durumda olan Serdal’a bıraktı. Serdal düzgün bir vuruşla durumu 2-0’a getiren golü kaydetti.

Bu golden sadece bir dakika sonra Sultangazispor’da, Harun sahneye çıkarak ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti. Sultangazispor, soyunma odasına 3-0’lık rahat bir skorla gitti.

İkinci yarıya skorun verdiği avantaj ile başlayan Sultangazispor rakibi karşısında rahat bir futbol sergiledi. Farkı kapatmak için ataklar yapan konuk ekip Avcılar Belediyesispor, karşılaşmanın 58.Dakikasında durumu 3-1’e getiren golü buldu.

Mücadelenin bitimine on dakika kala Avcılar Belediyespor, bulduğu bir gol ile farkı bire indirse de bu gol Avcılar Bld. Spor için yeterli olmadı. Sultangazispor aldığı bu galibiyet ile puanını 17’ye çıkardı ve bu sonuçla 6. Sırada yer alıyor.

HABER: MUSTAFA YILMAZ
KAYNAK: WWWW.SULTANGAZİAJANS.COM

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Eh be kardeşim maç seyircisiz olmasına rağmen Avcılarspor taraftarları geldi ve kale arkasında takımlarını destekledi. Bu nasıl bir kıskançlıktır ki onu yazmıyorsunuz.. Tam tersi sizin takımınızın taraftarı olsa '' Yasağa rağmen '' diye gururlana gururlana yazarsınız. Olayın Sultangazili ya da Avcılarlı olmakla alakası yok. Olay objektif davranmakla alakalı.. Tamam isminiz Sultangazi Ajans ama Sultangazi Taraftarlar Birliği değil..

avcılarlıyız dedi ki...

Adam haklı

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...