Pazar, Kasım 30, 2014

KIRMIZI KARTA SİNİRLENİP SAHADAN ÇEKİLDİLER!

Liderliği Çiftlikköy ile göğüsleyen Yalovaspor bu hafta evinde Kaytazderespor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Kaytazdere Çiftlikköyspor karşısında ağır bir yenilgi almıştı. Bu hafta ise yeşil kırmızılı takım ile karşılaşan Kaytazdere maçı tamamlayamadı.




Yağmurlu hava nedeniyle sahanın kötü olması ise sporculara bir hayli zor anlar yaşattı. Dakikalar 9’u gösterirken Yalovaspor Barışın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Barış dakika 16'da 2. golünü atarak skoru açan isim oldu.Yağmurun şiddetlenmesine rağmen maç devam ederken Yalovaspor Galip Enes Yakutun kalenin önünde bulduğu gol pozisyonunu değerlendirerek maçı 3-0'lık duruma getirdi. Uzun zamandır yeşil kırmızılıların golüne isminini kaydeden Esat Özdemir bu maçtada boş geçmeyerek dakikalar 31'i gösterirken maçı 4-0 yapan isim oldu.

İlk yarının bitmesine son 4 dakika kala Yalovaspor 1 gol daha atarak arayı açtı ve durum 5-0 oldu.  Bu skordan sonra Kaytazdere sporcularının Hakeme itirazı sert olurken Hakem kırmızı kartı gösterdi ve Kaytazdere 10 kişi kalırken oyundan çıkan sporcuyu savunan sporcular sahayı terk etme kararı alarak maçı yarıda bıraktılar. Hakemin 5  dakika müddet vermesi ve Kaytazdere takımının sahaya dönmemesi üzerine  Yalovaspor-Kaytazdere maçı tamamlanamadı.

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: www.kanaathaber.com






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.