Cumartesi, Kasım 29, 2014

FENERKÖY VE KAVAKLISPOR'AN FUTBOL ZİYAFETİ

İstanbul 1.Amatör Lig 1.Grup'ta Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası müthiş keyifle bir mücadeleye sahne olan maçta her iki takımda kazanmak adına ellerinden ne geliyorsa yaptı.



Zirve hesapları yapan Fenerköyspor ve Kavaklıspor arasında oynanan maçta karşılıklı atılan goller ve sahnelenen futbol kalitesi üst seviyedeydi. Müsabakaya Fenerköyspor’un vuruşu ile başlandı. Daha müsabakanın ilk dakikalarında oyun üstünlüğünü eline alan Fener takımı maçın daha 3.dakikasında Deniz’in, Kavaklı ceza alanına girer girmez vuruşu ile maç 1-0 oldu. Bu golden sonra oyuna ortak olan Kavaklı takımı özellikle forvet oyuncusu Mustafa ile etkili olmaya başladı. Müsabakanın 28.dakikasında Fener kalesine doğru yapılan ortayı iyi takip eden Mustafa arka direkte topun gelişine sert vurdu ve durumu 1-1 yaptı. Maçın 37. dakikasında Mustafa’nın vuruşunda Fener kalecisi Gökhan yerinde bir müdahale ile güzel bir kurtarış yaptı. Potu hemen oyuna sokmak isteyen Fener kalecisi Gökhan’ın eliyle attığı pası takip edemeyen Fener defansı topu Kavaklılı oyuncu Halil’e kaptırdı. Halil boş kaleye topu yuvarladı ve durumu 1-2 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı Kavaklıspor’n 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya daha kontrollü bir oyun anlayışı ile başlayan Fener takımı ilk yarıda kaptırdığı orta alanı ikinci yarı kontrol altına da aldı. Müsabakanın 51.dakikasında Muhammet durumu 2-2’ye taşıdı. Bu golün ardından Kavaklı kalesini abluka altına alan Fenerli oyuncular defansı geçmekte zorlandı. Maçın 83.dakikasında artan baskısı ile Fener takımı bir penaltı atışı kazandı. Fener adına kazanılan penaltı atışını Cem gole çeviremedi. Maçın son bölümlerinde Fenerli Deniz 87.dakikada durumu 3-2 yaptı. Müsabaka bu skorla tamamlandı. 




Stat: Silivri
Fenerköyspor: Özcan 9, Deniz 9, Cem 9, Muhammet 9, Gökhan 9, Oğuzhan 9 (71’ Savaş 5), Muhammet Nuri 9, Tolga 9, Cengizhan 9 (87’ Kubilay 4), Mustafa 9, Mehmet 5 (37’ Adem 7)
Kavaklıspor: Ahmet 9, İsmet 9, Yalçın 9, Vural 9 (78’ Mustafa 5), Deniz 9, Fikret 9, Halil 9, İbrahim 9, Mustafa 9, Hakan 9 (88’ Alpay 4), Savaş 9
Goller: 3, 87’ Deniz, 51’ Muhammet (Fener), 28’ Mustafa, 37’ Halil (Kavaklı)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.