Perşembe, Kasım 27, 2014

TONTA: ÜSTÜMÜZDEKİ KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ

Son haftalarda bir türlü istedikleri skorları alamayan Alibeyspor’da Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada; “Bir takım olumsuzluklar üstümüzde geziniyor, bu hafta üstümüzdeki kara bulutları dağıtacağız” dedi. 



Lige iyi bir başlangıç yapan ardından da yakaladığı çıkış grafiği ile birlikte üst sıralardaki yerini alan Alibeyspor son haftalarda yaşanan talihsizliklerle can sıkıyor. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada; “Alibeyspor olarak bu sezon özellikle keyif veren bir kadro oluşturduk. Gençlerle birlikte takımda ağabeylik yapan isimleri bir araya getirdik ve güzel bir kadro kurduk. Her maçımızda futbol adına ne gerekirse yapan oyuncularımızın varlığı bizleri mutlu etmektedir. Özellikle son haftalarda birbiri ardına aldığımız yenilgiler bizi derinden yaralamıştır. Biz Alibeyspor yönetimi olarak bu sezon ligde kalıcı olmak beraberindeki yıllarda da hedefi olan bir takım oluşturma çabası içinde oyacağımızı defalarca söylemişizdir. Sezon başında talihsiz yenilgi ile lige başlamış ama ilerleyen haftalarda çocukların aldıkları galibiyetlerle ligde isminden sıkça söz ettiren bir kulüp olduk.

İKİ OYUNCUMUZ EKSİK
Son haftalarda ise hakemlerin berbat yönetimleri oyuncularımızın sahadaki mükemmel mücadelesini gölgelemiştir. Bu hafta oynayacağımız Şile maçında defans oyuncumuz Mesut ile birlikte orta alandaki genç oyuncumuz Batuhan kırmızı kart cezalısıdır. Bu iki oyuncumuzun yokluğu ile çıkacağımız Şile maçından üç puan alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.