Salı, Kasım 25, 2014

DÖNMEZ: BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Ömerli Köyüspor’un son olarak oynadığı ve 7-4 gibi farklı bir skorla galip geldiği karşılaşmadan alınan üç puana ihtiyaçları olduklarını belirten kulübün Başkanı Vedat Dönmez bu galibiyetin kendileri için çıkış olmasını istedi.




İki takım içinde iyi bir karşılaşma olduğunu söyleyen Başkan Vedat Dönmez “ Kimse skora aldanmasın, zorlu bir karşılaşma oldu. Zaman zaman yaşanan gol düellosu maça ayrı bir renk kattı.  İki takımda bir çok pozisyon yakaladı, bizim şansımız yakaladığımız bu pozisyonrları attık. Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı ve aldık” dedi.

Ligin ikinci yarısına iyi başladıkLigin ilk yarısında Yamanspor’la berabere kaldıklarını ifade eden Ömerli Köyüspor kulübü Başkanı Vedat Dönmez ,ligin ikinci yarısında aldıkları galibiyetle hem rövanşı aldıklarını , hemde aldıkları bu galibiyetle ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde başladıklarını söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Grubumuzda ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Yamanspor’la oynadığımız bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrıldığımız için mutluyum. Ligin ikinci yarısına bu maçtan aldığımız üç puanla iyi bir başlangıç yapmış olduk. İnşallah bunun devamını getiririz” dedi.






Bu çıkış maçımız olur inşallah
Yaman galibiyeti ile ligin ikinci yarısına üç puanlı bir başlangıç yapan Ömerli köyüspor’un ligin ikinci yarısında bundani sonra oynayacağı karşılaşmalardan iyi sonuçlar alacağını söyleyen Başkan Vedat Dönmez bu galibiyetin morali ile iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Grubumuzda oynayacağımız bundan sonraki karşılaşmalar için bu moral oldu. İnşallah bu çıkış maçımız olur ve her maçımızı kazaranar zirve yarışına ortak oluruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.