Pazartesi, Kasım 24, 2014

TOPÇULAR ZİRVEDE BEN DE VARIM DEDİ

İstanbul 1.Amatör Lig'de son derece kritik maçta Topçularspor ile Bahçelievler Gümüşhane Alibeyköy Stadı'nda kozlarını paylaştılar. Son derece çekişmeli ve güzel görüntülere sahne olan karşılaşma ev sahibinin istediği skorla bitti. Aydoğan Kaş, Özgür Serinyel, Oğuzcan Duran Hakem triosu yerinde kararlarla karşılaşmanın içinde oldular.



Karşılaşma öncesi 20 puanlı Topçular, 22 puanlı   Bahçelievler Gümüşhane'yi yenerek hem ikili averajı lehine çevirmek hemde puan farkını kapatarak bir üst sıraya geçmek amacında maça başladı. Karşılaşmada ilk yarı başa baş oynandı. İlk yarı bu skorla bitmesi beklenirken Fatih Kulaksız çok güzel bir gole imza atarak Topçular'ı bu önemli karşılaşmada öne geçirdi. Devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda beraberlik golüne ulaşmak isteyen  Bahçelievler Gümüşhane geride açıklar verdi. Bu avantajı iyi kullanan Topçularspor 66 dakikada Burak Karadeniz, 70.dakikada Aziz Karatoprak ile uzaktan şık bir vuruşla gol atarak ev sahibi 3-0 öne geçirdi.



80.dakikada ev sahibi ekip kalecisi Önder Otugan bariz gol şansını engellediği için penaltıya sebebiyet verdi ve günün başarılı hakemi tarafından  kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Penaltıyı gole çeviren  Bahçelievler Gümüşhane'den Oğuz farkı bire düşürdü.1o kişi kalan Topçular oyunu kendi sahasında oynayınca Bahçelievler Gümüşhane gol posizyonu rahat bulmaya başladı. 87.dakikad Bahçelievler Gümüşhane Ahmet Berke Berberoğlu kafa ile bir gol atınca fark bire düştü.


İlerleyen dakikalar heyecan fırtınası içerisinde geçti. Bahçelievler Gümüşhane çok bastırsa da golü bulamadı ve maç 3-2 Topçular galibiyeti ile tamamlandı. Bu galibiyet Topçuları ikinci sıraya çıkarttı.Büyük bir avantaj sağlamış oldu.



HABER: SERKAN YILDIZ
FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK











1 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Maça geldiler, 'Futbol okulu var' diye içeri alınmadılar

Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nda giden Sultanbeyli Jimnastikspor ile Aslanordu Gençlikspor U13 takımları sahada futbol okulu çalışması old...