Cumartesi, Kasım 29, 2014

TUNASPOR LİDERLİĞİ DEVRALDI

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta,13.haftanın mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor, Subaşuspor'u 2-1 mağlup etti ve liderliği devraldı.


1.dakikada Furkan Aktemur, 8.dakikada Mustafa Sarıçan'ın penaltıdan attığı gollerle Subaşıspor'u 2-1 mağlup etti. Konuk ekip Subaşıspor'un tek golünü 16.dakikada penaltıdan Eray Verep kaydetti. Maçın Hakemi Mert Büyükgiray, bu zorlu doksan dakikada 11 kez sarı kartını, 1 kez de kırmızı kartını kullandı.



Maça çok hızlı başlayan şampiyonluk adaylarından Bayrampaşa Tunaspor daha henüz 1.dakikada Selim Peker'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Furkan Aktemur'un yakın mesafeden yaptığı çok sert vuruşla maça 1-0 önde başlayan Tunaspor, hızını kesmeden bu sefer 7.dakika'da günün başarılı ismi Selim Peker'in yolladığı ara pasına hareketlenen, Tunaspor'un hızlı forveti Mustafa Sarıçan,ceza sahasına girdiği anda Kaleci Anıl Gökmen'in yaptığı müdahaleyle bir anda yerde kaldı. Pozisyona çok yakın olan maçın Hakemi Mert Büyükgiray, bu pozisyonda tereddütsüz olarak penaltı noktasını gösterdi. Subaşıspor Kalecisi Anıl Gökmen'i oyun kuralları gereği son adam olarak değerlendiren maçın Hakemi Mert Büyükgiray Kaleci Anıl'ı Kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Penaltı atışını kullanan Mustafa Sarıçan Kaleci Enes Mehmet'i mağlup ederek Tunaspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Bu dakika'dan sonra 10 kişi kalan Subaşıspor müthiş bir mücadeleye imza atarak,Tunaspor karşısında pozisyonlar aramaya başladı. Maçın 16.dakikasında sol taraftan Talha Akkale'nin kullandığı köşe vuruşunda Tunaspor ceza sahasının içinde Eray Verep'e yapılan müdahaleyi, maçın Hakemi Mert Büyükgiray bir kez daha penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Eray Verep, Tunaspor Kalecisi Efe Baş'ın sağından topu filelere yollayarak durumu 2-1 yapan golü attı. Karşılaşmanın 39.dakikasında Kaptan Ercan Işık'la girdiği verkaçla Kaleci Enes Mehmet'le karşı karşıya kalan Mustafa Sarıçan'ın yaptığı vuruş üst direkten geri döndü.İlk yarı ev sahibi Tunaspor Mustafa Sarıçan, Ercan Işık ve Furkan Aktemur'la yakaladığı bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı.Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Tunaspor'un üstünlüğü ile kapandı.




İkinci yarının büyük bir bölümü Yıldıztabya Stadının yetersiz Stad ışıklarının altında oynandı.Bu zorlu doksan dakikayı ev sahibi Tunaspor zor da olsa kazanarak puanını 28'e yükseltti ve tekrar averajla grubun liderliğini devir aldı.Subaşıspor 11 puanda kaldı.




STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Mert Büyükgiray,Onur Çakır,Borahan Güven
SAHA KOMSERİ: Alican Ünal
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Efe,Cihan,Gökhan,Mirsat,Berkay,Aykut,Furkan Aktemur,(Furkan Kurtuluş 70.dk),Emre,(İbrahim 88.dk),Mustafa,Selim,Ercan,(Selami 90+1.dk)
TEKNİK DİREKTÖR: Ulaş Oktay
SUBAŞISPOR: Anıl,(Enes),Oktay,(Aytaç 83.dk),Uğur,Semih,Burak Gider,Koray,(Can 74.dk), Burak Pala,Talha,Eray,Emre,Sercan,
TEKNİK DİREKTÖR: Tekin Önal
SARI KART: Oktay Ayaz 4dk,Furkan Aktemur 16dk,Burak Gider 19dk,Mirsat Uykan 26dk,Selim Peker 31dk,Cihan Evin 51dk,Berkay Çakır 52dk,Semih Çiçek 74dk,Gökhan Gedik 77dk,Can Vardar 77dk,Ercan Işık 91dk
KIRMIZI KART: Anıl Gökmen 7dk
GOLLER: 1dk Furkan Aktemur,8dk Mustafa Sarıçan (Pen),16dk Eray Verep (Pen)

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...