Cumartesi, Kasım 29, 2014

BEYCİLERSPOR DİRENDİ AMA OLMADI

İstanbul 1.Amatör Lig 1.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Beycilerspor grubun kendisi gibi genç bir başka Silivri temsilcisi Kılıçlıspor karşısında aradığı üç puanı yine çıkaramadı.


Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasatı geçmeyen mücadelede gülen taraf attığı iki golle Kılıçlıspor oldu. Maça Kılıçlı takımı hızlı başladı. Özellikle orta alan hakimiyetini elinde tutan Kılıçlı takımının oyuncuları doksan dakika boyunca oyun üstünlüğü rakibine bırakmadı. Oyunu daha çok kendi alanında kabul edip kontra ataklarla gol arayan Beyciler takımı ise cılız ataklarında Kılıçlı defansını bir türlü geçemedi. Müsabakanın ilk yarısında her iki tarafta gol bulamadı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Kılıçlı takımı müsabakanın bu dakikalarında daha etkili bindirmeleri ile gol aradı. Maçın 63.dakikasında girdiği ikili mücadelede faulle yerde kalan Beycilerli oyuncu Samet ile kendisine faulü yapan Kılıçlılı oyuncu Zekeriya arasındaki tartışmanın ardından maçın hakemi her iki oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. Maçın 68.dakikasında Kılıçlılı genç oyuncu Efe durumu 1-0 yaptı. Müsabakanın uzatma dakikalarında Kılıçlılı oyuncu Cem maçın skorunu tayin eden golünü buldu ve maçın 2-0 olarak tescilledi. 



Stat: Silivri 
Hakemler: Ersin Timur, A. Kaan Kuloğlu, Barış Esa
Beycilerspor: Beray 7, Erdi 7, Furkan 7Evren 7, Muhlis 7, Onur 7, Şafak 7 (54’ Suat 5), Erkan 5 (21 Ramazan 7), Samet 7, Okan 7 (68’ Dogukan 5), Orçun 7
Kılıçlıspor: Burak 8, Efe 8, Onur 8, Veysi 8, Oğuzhan 8 (46’ Ümit 8), Yakup 8, Zekeriya 8, Uğur 8 (64’ Yüksel 8), Cem 8, Özkan 8, Fatih 8 (46’ Tahir 8)
Goller: 68’ Efe, 90’ Cem (Kılıçlı)
Kırmızı kartlar: 63’ Samet (Beyciler, 63’ Zekeriya (Kılıçlı)


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.