Perşembe, Kasım 27, 2014

AKÇELİK: CEZALAR EŞİT VE ADİL DEĞİL


Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Sultangazi Esentepespor’un Genel Kaptanı Yücel Akçelik, TFF İstanbul İl Başkanlığı Disiplin Kurulu’nun verdiği karar sonrasında Sitemize açıklama yaptı.

"Firuzköy Stadına abone oldular"
09 Kasım 2014 Pazar günü, Beşyüzevler ile Yıldıztabya Stadında oynanan ve 3-1 sonuçlanan maçta, Sultangazi Esentepe taraftarlarının oyun alanına yanıcı madde attıkları gerekçesi ile Yeniköyspor ile Zara Ekinli Stadında oynamaları gereken maç Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadına alınmıştı. Bu hafta yine kendi sahasında oynamalarını bekledikleri Batı Trakya maçı da Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadına verilen Sultangazi ekibinde Genel Kaptan Yücel Akçelik, '2 maç tarafsız sahada oynama' cezasının çok ağır olduğunu söyleyerek, İl Disiplin Kurulunun kararını eleştirdi.

"Başarılı olmamız engelleniyor"
12 haftası geride kalan Ligde, Beşyüzevler ve Yeniköyspor’un ardından 3’ncü sırada yer alan yeşil-siyah-beyazlıların Yöneticisi Akçelik, "ligde zor haftalara girdiğimiz bu dönemde böyle bir cezayı manidar buluyoruz ve başarımızın engellenmeye çalışıldığını düşünüyoruz" dedi.


"Cezalar eşit ve adil değil"
Beşyüzevler oynadıkları maçın dostane bir şekilde geçtiğini vurgulayan Akçelik, yaptığı açıklamada,  "Maçta, taşkınlık olmadı, küfürlü ya da kötü tezahürat da olmadı. Sahaya 1 tane atılan torpil var, bunu kabul ediyoruz. Fakat aynı maçta rakibimiz Beşyüzevler’in Yöneticileri oyun alanının içine 3 adet havai fişek attılar. Bu neden kayda alınmadı?" diyerek verilen cezanın adil olmadığını öne sürdü.

"Sahaya atılan kalas neden görülmüyor? "
"5 senelik bir kulübüz. Şimdiye kadar hiçbir olayımız yok. Geçmişimiz tertemiz, inşallah geleceğimiz de böyle olacak. Ancak bu haksız cezalar karşısında futboldan soğumaya başladık" diye tepkisini dile getiren Sultangazi Esentepespor’un Genel Kaptanı, "Soruşturma açmadan, savunmamızı dinlemeden neden tek taraflı neden ceza veriyorlar? Bir torpile bu cezayı verenler, yine bizim grupta Yahya Kemal Stadında oynanan bir maçta deplasman ekibinin taraftarının 90+3’te sahaya attığı kalası neden görmüyorlar." diyerek duruma tepki gösterdi.

"Torpilden canımız yandı!"
"TFF’nin ceza yönetmeliklerine hiçbir uyumu olmayan kararların kimlere, ne hakla ve niçin uygulandığı veya uygulanmadığı ciddi bir sorundur." şeklinde konuşan Yücel Akçelik "Torpilden canımız yandı! Hak etmediğimiz şekilde ceza almamız bizi çok üzdü. İnşallah hak yerini bulur ve bu ceza kaldırılır" diyerek sözlerini tamamladı.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

melih dedi ki...

hocam hayal kurmayın yemen ekşioglunun takımı var o grupda kendı takımını mutlaka cıkaracaklar
batırakyayı yensen tekrar ceza alcan bu sefer başka şeyden puan varkı acılmayana kadar senı rahat bırakmazlar o torpıl kımseyı yaralamamıs bısey olmamıs yaralasa eyv sayın yemen eksıoglu kafasını bır cıkarsın evde hangı maçta torpıl atılmıyor ve hangı maç ceza alıyor

Adsız dedi ki...

Bira şişesi atarlar ceza yok , kalas atarlar ceza yok , adam doverler ceza yok . Ama grupta federasyona yakin bir takim varsa gözünün üstünde kasin var diye ceza verir beyefendiler. Böyle oyunlarla cikicaklarsa hic çıkmasınlar yaziklar olsun .Allah bunlari ıslah etsin.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...