Cuma, Kasım 28, 2014

ÇEKMEKÖY U19'da SEÇME YAPACAK

Çekmeköyspor U19 Takımı 1 Aralık Pazartesi Çekmeköyspor Tesisleri'nde toplanıyor. Geçtiğimiz yıl grubunu lider olarak tamamlayan ve İstanbul'dan, Çanakkale'de düzenlenen Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Çekmeköyspor U19 takımı geçen yıl kadrosunda görev yapan futbolcuların yaşlarını doldurması ve A Takım seviyesinde görev alması sebebiyle yeni yeteneklere şans tanıyacak.



Geçtiğimiz yıl kadronun yıldızlarında Yusuf Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi takımında, Sinan Sedef, Tayfun ve Ufuk Çekmeköyspor A takımın'da görev alıyorlar.



Çekmeköyspor Başkanı Tuncay Meriç Altyapıda alınan başarıların devam edeceğini vurgularken geçen yıl alınan başarının yanına yenilerini koyacaklarını söyledi. Başkan Meriç, "Sportif başarının yanında kulübü anlının akıyla temsil edecek kaliteli ve ahlaklı gençlere her zaman yanımıza yer vereceğiz dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Dursun " Buraya denenmeye gelecek oyuncuların futbol alanında yeteneklerinin yanısıra karakter ve ahlak bakımında da kalite insanlar olmaları gerektiğini söyledi. Bir önceki sezon güzel başarılara imza attıklarını söyleyen Dursun, aramıza katılacak gençleri 1 Aralık Pazartesi günü tesislerimize bekliyoruz" dedi.

HABER: MUAMMER ÖZENEN



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.