Pazar, Kasım 30, 2014

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇ ÇEKMEKÖYSPOR'UN

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubta üst sıralardan kopmak istemeyen Çekmeköyspor, Alemdağ Stadında alt sıralardan kurtulmak isteyen Ortaçeşmespor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Çekmeköyspor 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.


Oğuzhan Uğurlu, Mehmet Oral ve Mehmet Emin Tuğral hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip 16.dakikada baskılarının sonucunu aldı. Sol kanattan İsmail'in ortasına son dokunan Ferhat plase bir vuruşla topu ağlara yollayarak Çekmeköyspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golü ile baskılarını arttıran Kırmızı Lacivertliler'de İsmail'in vuruşunda kaleye giden topu Doğancan çıkararak farkın açılmasına izin vermedi. İlk yarının sonlarına doğru beraberlik golü için baskı yapan konuk ekip Ortaçeşme Mehmet ve Enes ile net fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarı Çekmeköyspor'un üstünlüğü ile geçildi.



İkinci yarıya konuk ekip Ortaçeşmespor hızlı başladı, beraberlik golü için pozisyonlar yakalayan Beykoz temsilcisi Mehmet ve Doğancan ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. 60.dakikada ev sahibi Çekmeköyspor farkı ikiye çıkardı. Yasin'in kullandığı korner atışına iyi yükselen Emre kafa ile topu filelere yollayarak takımını 2-0 öne geçirdi. Maçı bırakmayan Ortaçeşmespor 77.dakikada karambolde Gökhan'ın attığı golle skoru 2-1 yaptı.



Ortaçeşme'nin baskıları sonucu değiştirmedi
Maçın sonlarına doğru baskıyı arttıran konuk ekip Mehmet ve Gökhan ile net fırsatları kaçırarak beraberlik golünü atamadı. 4 dakikalaık uzatma bölümündede sonuç değişmeyince mücadeleyi Çekmeköyspor 2-1 kazanmasını bildi.


STAT : Alemdağ
HAKEMLER: Oğuzhan Uğurlu - Mehmet Oral - Mehmet Emin Tuğral
SAHA KOMSERİ : Cengiz Fenerci
ÇEKMEKÖYSPOR : Rıdvan, Serdar, Yasin, Muammer, Abidin, Barış, İsmail, Ahmet, Cihan, Emre, Ferhat
YEDEKLER : Okan, İbrahim, Sinan, Ali, Furkan, Erdi, Kadir
TEKNİK SORUMLU : Aydın Dursun
ORTAÇEŞMESPOR: Murat, Doğancan, Miraç, Onur, Özgür, Sergen, Mehmet, Berat, Gökhan, Murat, Enes
YEDEKLER : Emre, Batuhan, Bora, Onur, Fırat, Emre, Arif, Onur Gündoğdu
TEKNİK SORUMLU : Ahmet Yener
GOLLER: Dk.16 Ferhat, Dk.60 Emre(Çekmeköy)- Dk.77 Gökhan (Ortaçeşme)

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...