Cumartesi, Kasım 29, 2014

SULTANÇİFTLİĞİ FARKLI GALİP

 İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Sultangazi Sultançiftliğispor evinde Emirefendi’yi konuk etti. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmayı ev sahibi ekip  5-0 kazandı.



İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden S. Sultançiftliğispor ile Emirefendi, Zara Ekinli Sahası’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı Mikail’in attığı gol ile 1-0 biten karşılaşmayı mücadelenin ev sahibi olan Sultangazi temsilcisi S. Sultançiftliğispor Kulübü 5-0 kazandı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip S. Sultançiftliğispor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya istekli başlayan S. Sultançiftliğispor, karşılaşmanın 16. Dakikasında Ünal’ın şutu üst direğe çarparak oyun alanını terk etti. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, karşılaşmanın 20. Dakikasında Halil’in şutu defansın eline çarptı ve hakem penaltı noktasına geçti.

Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Mikail, topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmayınca soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya beraberlik golü için baskılı bir şekilde başlayan konuk ekip Emirefendi, ikinci yarının ilk 15 dakikası Sultançiftliğispor’u kendi yarı sahasından organize bir şekilde çıkarmazken, karşılaşmanın 65. Dakikasında penaltı fırsatı yakaladı.

Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Fikri, topa sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Sultançiftliğispor’un başarılı ve genç file bekçisi Melih Özkaya, enfes uzanarak gole izin vermedi. Penaltının ardından oyuna tekrar bağlanan Sultançifliğispor, yaptığı ilk atakta Halil’in attığı kafa golü ile farkı ikiye çıkardı.

Oyuna sonradan giren Halim, rakiplerini birer birer geçerek ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün ve sert bir vuruş yapan Halim takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. 


Karşılaşmanın 75. Dakikasında rakiplerine geçerek ceza sahası içine kat eden Halim, rakibinin yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı ve maçın hakemi üçüncü kez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kullanmak için topun başına geçen Emin, düzgün bir vuruşla takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın 80. Dakikada konuk ekipte Cumhur, 85. Dakikasında Fevzi kırmızı kart görerek oyun alanını terk etti. Karşılaşmanın son dakikalarında Mikail attığı gol ile maçın skorunu belirledi.

Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca, Sultançiftliğispor, Mehmet Uzun yönetiminde çıktığı ilk maçta 5-0’lık net bir skorla sahadan galip ayrıldı. Karşılaşmayı S. Sultançiftliğispor Yöneticileri yakından takip ederken, Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz’da bu zorlu maçta Sultangazi temsilcisini yalnız bırakmadı.


HABER: MUSTAFA YILMAZ








Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.