Cuma, Temmuz 19, 2013

Öz Muratspor camiası iftarda buluştu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Özmuratspor camiası geleneksel iftarlar yemeğinde bir araya geldiler.


Kulüp lokalinde verilen İftar yemeğine Özmuratspor kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ, Küçükçekmece Amatör Spor kulüpler Destekleme Dernek Başkanı ve Meclis üyesi Seymen Gençtürk, Rumeli Trakya ve Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün ve yönetim kurulu, Rumeli Sanatkârı Ramazan Günay, Sultan murat Mahalle Muhtarı Faruk Demir kulüp yöneticileri, üyeler, Futbolcular, esnaflar ve yaklaşık 300 davetli katıldı.


 İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Özmuratspor kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ, “Bugün Spor kulüp lokalimiz de oluşan bu güzel tablo aslında bizim birlikteliğimizin fotoğrafıdır” camia olarak geleneklerimizi örf ve adetlerimizi her zamana her yıl sizlerle birlikte mutlulukla ve coşku ile her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle mübarek Ramazan ayını kutlamaktayız. Allah tutuğunuz oruçlarınızı ve ettiğiniz Dualarınızı kabul etisin bugün burada buraya katılımlarınızdan da dolayı çok teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim'' dedi.


Küçükçekmece Amatör Spor kulüpler Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk'de yaptığı konuşmada,''ilçemizin köklü kulüplerinden olan Özmuratspor kulübümüzün vermiş olduğu İftar yemeğinde siz değerli insanlarla bir arda olmaktan öncelikle çok memnun olduğumu öncelikle söylemek istiyorum. 2013-2014 Futbol sezonunun Özmuratsporumuza hayırlara getirmesini diler yeni sezonda tüm takımlarımıza Barış, Dostluk Kardeşlik içinde geçmesini temeni eder bu güzel iftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery columns="5" ids="70181,70180,70179,70176,70177,70178,70175,70174"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.