Çarşamba, Temmuz 17, 2013

Maraş'tan milli takıma

Kuruluşunun ikinci yılında TFF kadınlar 2.Lig'de grubunu üçüncü bitiren, Gençler ve Yıldızlar Şampiyonaları'nda gruptan çıkma başarısı gösteren Maraşgücü kızları milli takım çalıştırıcılarının da dikkatini çekti.


Maraşgücü ekibini dikkatle izleyen altyapı milli takımlar görevlilerinin Mislina Gözükara ve Emine Polat'ı beğendikleri, önümüzdeki dönemde bu iki ismin milli takım kamplarına katılmalarının düşünüldüğü belirtildi. Hem Mislina, hem de Emine'nin Kahramanmaraş doğumlu olmaları ise Maraşgücü'nün Maraş gençliğine odağını gösteriyor. 1997 doğumlu olan Mislina bu yıl oynadığı 14 maçta 13 gol kaydederken, 1998 doğumlu olan Emine Polat ise 15 maçta 26 gol ile erişilmesi güç bir performans sergiledi.


Maraşgücü başkanı Mustafa Dağlı, her iki oyuncunun da gelecekte Türk futbolunda önemli yer tutacağına vurgu yaparak, Maraşgücü'nün amacının Maraş'ta gençliğin spor yolu ile gelişimine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Dağlı, yeni başladıkları "Maraş gücünü birleştiriyor" programı ile mahallelere inerek yeni Mislina'lar ve Emine'ler bulacaklarını belirtti. Dağlı programın kız futbolu'ndan ibaret olmadığının altını çizerken erkek fubol, basketbol ve hentbol'da da yetenekleri saptayıp Maraşgücü bünyesine alacaklarını bidirdi.

1 yorum:

Mustafa DAĞLI dedi ki...

Öncelikle Yerelfutbol.com ailesin teşekkürlerimi sunuyorum.Bu site harıl harıl çalışıyor.Tff bile emin olun sizin kadar ilgilenme noktasında sıkıntı yaşıyor.Bizler Maraşgücü ailesi olarak yerel basına ve ulusal basına da bu haberleri sizi kaynak göstererek verdik bilginize...

Boğaziçi 1907'nin zirve keyfi

Beykoz İlçesinin İstanbul 2.Amatör Lig'deki temsilcilerinden Boğaziçi 1907 Spor, hafta içi müsabakasında Paşabahçe Stadı'nda konuk e...