Cumartesi, Temmuz 20, 2013

Kuştepespor’a tecrübeli eldiven

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kuştepespor, geçtiğimiz sezon Vefaspor’da forma giyen tecrübeli eldiven Yılmaz Karamanoğlu ile anlaştı.

Yılmaz Karamanoğlu kimdir?
1998 yılında Ayazağaspor ile profesyonelliğe imza atan futbolcu 3.Lig’de mücadele ettikten sonra Sarıyerspor’a transfer oldu ve burada 2006 yılına kadar forma giydi. 2002 yılında Petkimspor’a kiralık verilen kaleci 2006 yılında Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı. 2 sezon bu takımın kalesini korudukntan sonra İstanbulspor A.Ş.’ye transfer oldu. 1979 doğumlu tecrübeli eldiven 2008 yılını da Gebzespor’da tamamladıktan sonra 2009 yılında Beykoz 1908 A.Ş’de oynadıktan sonra yeniden Sarıyerspor’a döndü ve 2012 yılında da          Fatih Karagümrük’le amatör lige döndü ve burada 3.Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Son olarak geçtiğimiz sezonda Vefaspor’da kaleyi koruyan Yılmaz Karamanoğlu artık Kuştepespor’da forma giyecek. Tecrübeli kalecinin 3.Lig’de 69 maçı, 2.Lig’de 61 maçı, PTT 1.Lig’de 7 maçı ve BAL’da 17 maçı bulunuyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

1 yorum:

çağatay dedi ki...

KUŞTEPE'YE HAYIRLI OLSUN.YILMAZ GERÇEK BİR BEYEFENDİDİR VE TAKIMA ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE AĞABEYLİK YAPAR.ÜSTELİK İYİ KALECİDİR.1 SENE DE OLSA VEFA'DA OYNAMASINDAN VE ONU TANIMIŞ OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUM.TÜM VEFA'LILAR DA BENİMLE AYNI DÜŞÜNCEYİ PAYLAŞACAKLARDIR.YOLU VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.