Çarşamba, Temmuz 17, 2013

Konak Belediye ilk hazırlık maçında farklı galip

Yeni sezon hazırlıklarını Romanya'da sürdüren Konak Belediyespor, Braşov antrenman sahasında karşılaştığı Romanya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nı 7-1 mağlup etti.


Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan İzmir ekibinin gollerini, Cosmina (3), Sevgi Çınar (2), Esra Erol ve Gamze İskeceli kaydetti.


Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Hüseyin Tavur, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde kampın çok verimli geçtiğini söyledi. Tavur, yaptığı açıklamada, Bosna Hersek'te oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından önce Romanya kampını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini, bu kapsamda ilk hazırlık maçında Romanya 17 yaş altı takımıyla karşılaştıklarını belirtti. Hazırlık karşılaşmalarının hem tecrübe hem de eksiklerini görme açısından çok önemli olduğunu kaydeden Tavur, "Romanya'da 2 hazırlık karşılaşması oynadıktan sonra İzmir'e döneceğiz. Bütün düşüncemiz Şampiyonlar Ligi'nde son 32 takım arasına kalmak. Bunu başarıp, Avrupa maceramızı sürdürmek istiyoruz" dedi.


Romanya Ligi şampiyonu Cluj ile 18 ve 20 Temmuz'da iki maç yapacak Konak Belediyespor, 21 Temmuz Pazar günü Türkiye'ye dönecek.


Kaynak : Gazete A24

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...