Salı, Temmuz 02, 2013

Kocaeli'nin birincisi Derince Belediye

Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası Kocaeli grubunun final karşılaşmasında Derince Belediye rakibi Çenesuyu Plajyolu'nu 3-2 yenerek grubu birinci bitirdi.


Cephanelik Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller, kartlar, heyecan ve güzel bir futbol vardı sahada. Hatta İstanbul'da görmeye hasret kaldığımız sağlık ekibinin de varlığı ve sakatlanmalara hemen müdahale etmesi de kayda geçti.


İlk yarıya etkin başlayan Çenesuyu Plajyolu henüz 3.dakikada Beyza ile öne geçti. Etkin futbolunu sürdüren Çenesuyu 22.dakikada Beritan ile farkı ikiye çıkarttı. Gol sonrasında Ayçahan'ı ileriye alan Derince Belediye 34.dakikada farkı tekrar bire indirdi. Bu dakikada Kübra Berber'in üst direkten dönen vuruşunu iyi takip eden Kübra Ertürk Derince Belediye'nin golünü kaydetti.


İkinci yarının hemen başında, 42.dakikada Derince'den Semanur Akbaş'ın vuruşu yan direkten döndü. Tamamlayan Ayçahan'ın vuruşu kale çizgisine doğru düşerken yardımcısının uyarısı ile hakem Seçim Demirel topun çizginin içinde sektiğine karar verince Derince beraberliği yakaladı. Bu kararın ardından Çenesuyu hakem Demirel'in kararlarına artan oranda tepkiler vermeye başladılar. 45.dakikada Çenesuyu'nun forveti Serra, kendisine yapılan bir faul pozisyonunda hakeme sözlü itirazı sonrası doğrudan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.


58.dakikada Derince Belediye'nin galibiyet golü geldi. Stoper Kübra Berber'in uzaktan ceza sahasına gönderdiği bir vuruşta Çenesuyu kalecisi Şule topu sektirince  araya giren Semanur Akbaş topu kaleye göndererek takımını öne geçirdi. 62.dakikada Derince Belediye'den Semanur Ünver ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda Çenesuyu Plajyolu gol için Derince kalesine yüklendi ise de gol kaydını başaramayınca Dericne Belediyespor 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılşmayı 3-2 kazanmayı başardı.


STAD : Cephanelik
HAKEMLER : Seçim Demirel, Ferdi Üstün, Sercan Aksu
DERİNCE BELEDİYE : Şuranur, Melis, Ayçahan, Kübra Bereber, Semanur Akbaş, Semanur Ünver, Ebru, Mihriban, Beyza, Kübra Ertürk, Selda
TEKNİK SORUMLU : Hasan Alemdar
ÇENESUYU PLAJYOLU : Şule, Ayşe, Betül, Kübra, Beritan, Özlem, Ayşe, Beyza, Melike, Gizem, Serra
TEKNİK SORUMLU : Osman Karakaya


Erdem G


[gallery ids="67725,67726,67727,67728,67729,67730,67731"]

Hiç yorum yok:

Redpaint Yeşilkent'e 'Gündoğdu'

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta Redpaint Yeşilkentspor, yeni teknik direktörü Umut Gündoğdu yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında Pr...