Çarşamba, Temmuz 24, 2013

Bergama Belediyespor'un Kartepe kampı başladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grubun zirve adaylarından Bergama Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için Kartepe'ye giderek ayağının tozuyla ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde yoğun sis altında yapılan antrenmanda pas çalışması yapan futbolcuların performansı Teknik heyeti memnun etti. Başarılı teknik adam Selahaddin Dinçel kamp süresince çok iyi çalışarak futbolcuların performanslarını artıracaklarını, antrenman dışında kalan zamanlarda da takım içi arkadaşlığın üst seviyeye çıkmasını sağlayacaklarını söyledi.

Bergama Belediyespor İdari Menajeri Gökhan Çalışal ise yaptığı açıklamada Kartepe kampında  24 Temmuz'da Türkmenistan takımı Altın Asyr, 27 Temmuz'da Kocaelispor, 31 Temmuz'da Turgutluspor, 03 Ağustos'ta Maltepespor ve kampın son günü 06 Ağustos'ta ismi henüz belli olmayan bir rakiple toplam  beş hazırlık maçları oynayacaklarını belirterek, bu maçlar ile takımın durumunu görme şansı yakalayacaklarını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.