Pazartesi, Haziran 17, 2013

Şehremini farklı kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 4.grup mücadelesinde Şehreminispor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Kağıthane temsilcisi İkinci Nesil Tepük Ocağı'nıi 6-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Genç oyunculardan kurulu konuk ekip güçlü rakibine direnemeyerek sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı. 

Mücadelenin ilk on dakikasında ev sahibi ekibin gol pozisyonlarında konuk ekibin genç kalecisi Fatih gole izin vermedi. Gol perdesini ev sahibi ekipte Berke açtı. Ceza sahası içinde topla buluşan Berke'nin uzak direğe vuruşunda top ağlarla buluştu. 17.dakikada Oğuz çalımlarla İkinci Nesil ceza sahasına girdi, vuruşunda top kaleci Fatih'ten döndü. Dönen topu takip eden Mehmet skoru 2-0'a taşıdı.  Ev sahibi ekipte Ufuk'un uzaktan mükemmel vuruşunda top ağlarla buluştu, ancak pozisyon öncesinde mücadelenin hakemi Fatih Kömel yardımcısının uyarısı ile ofsayt kararı verdi. 

Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Berke-Mustafa verkaçı ile golü buldu. İlk golün kopyası niteliğindeki gol ile fark üçe çıktı 3-0. Yediği goller sonrası demoralize olan konuk ekip dördüncü golü kalesinde gördü. Mehmet attığı golle ilk yarının skorunu belirledi 4-0. 

Mücadelenin 64.dakikasında  ev sahibi ekip kaptan Cenk'in golüyle skoru 5-0'a taşıdı. Konuk ekip İkinci Nesil, Mustafa'nın attığı gol ile skoru 5-1'e getirdi. Mücadelede son sözü Mehmet söyledi. Mehmet kendisinin üçüncü takımının altıncı golüne imza attı 6-1. Konuk ekibin kalecisi Fatih yediği goller kadarını da çıkartarak farkın daha fazla olmasını önleyen isim oldu. 

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Alaattin Sayın'a teşekkür ederiz.

HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAFLAR: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

ALKAN dedi ki...

Kim ne derse desin Bu takım İsmail Hoca ve Zeki Başkan ın eseridir... Kimse başarının arkasından prim yapmasın... !!! PARAYLA SAADET OLMAZ !!!

Taraftar dedi ki...

Bravo Alkan yorumun cok guzel. Simdiki yonetim bu isi biz yaptik diye övunuyor halbuki zeki uzundal , ismail hoca ve cenk sever bu takımın mimarlaridir kim onlarin arkasindan konusup bu takimi biz yaptik diyorlarsa hersey yalan.

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...