Pazartesi, Haziran 17, 2013

Sarıyer Yeni Mahalle avantajlı

İstanbul U19/2.Ligi 9.Grup'ta Sarıyer Yenimahallespor ile Gençosmanspor müsabakasında sahadan galip ayrılan Sarıyer temsilcisi oldu.5-2
Karşılaşma öncesi kısada olsa forma krizi yaşandı. Her iki takımda kırmızı beyaz renklere sahip olunca sorunu Hakem Göksenin Eroğlu Yıldıztabyaspor tesisleri müdürü Hüseyin Panpal dan turuncu renkte yelek aldırarak çözdü ve maçın oynanmasını sağladı.


Maça hızlı başlayan evsahibi ekip Osman le 1-0 öne geçtiği golü 5.dakikada kaydetti.
Bu golün sevinci devam ederken Emir yaklaşık 35 metreden sert bir vuruş ile takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Gençosman takımı ani bir atak sonrasında penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşunu kaleci kornere göndererek engelledi.


Bu gol ile iyice rahatlayan ekip oyunda üstünlüğüde eline aldı. Orta alana yakın bir yerden kazanılan serbest vuruşu , günün başarılı ismi İsmail kullandı.
Kullandığı serbest vuruşta topu kaleye füze gibi gönderdi ve topu bir vuruş noktasında ve birde kalenin içinde görebildik. Bu gol ile durum 3-0 oldu. Konuk ekibin kazandığı serbest vuruşu güzel bir vuruş ile gole çeviren Yüşah durumu 3-1 yaptı. Anılcan ve Ömer ile 2 gol bulan evsahibi ekibe , Uğur bir gol atarak cevap verdi ve maç skoru 5-2 olarak belirlendi.


HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.