Pazartesi, Haziran 17, 2013

Karlıtepe, Şirintepe'den 2.0 derece yüksek

2.amatör ligi 7.grupta iddiasını devam ettirmek isteyen Gaziosmanpaşa ilçesi takımı olan Karlıtepespor, Yıldıztabya Stadı'nda Şirintepespor'u 2-0 yendi.


 

Ev sahibi ekip için tamam yada devam niteliği taşıyan maça cezalı ve sakat oyuncular nedeni ile tam kadro gelememişti. Anacak maç boyunca eksik oyuncuları aratmayacak kadarda hırslı idiler. Maçın başlarında ceza alanı çaprazında topu önüne alan Erol okadar sert bir vuruş yaptıki çatal denilen bölgeye, tecrübeli kaleci Eyüp topun ardında sadece köşeye atlamakla kaldı ve durum 1-0 oldu. Bu gol ev sahibini biraz rahatlattı ve daha dengeli oyun sergilemeye başladılar.

Orta alanda Muhammet ve defansta ise Meriç maçı kazanma adına çok çaba sarf ettiler.

Tribün tarafındaki bir pozisyona kulübeden tepki gösteren Aytekin yedek kulübesinden kırmızı kart görerek sahadan ihraç oldu. Bu kart biraz gerginlik oluştursada sahaya yansıyan bir şey olmadı. Kıdemli yardımcı Hakem Ömer Faruk Hallaç kulübeye yakın olduğundan durumu maçın Hakemine iletti. İlk yarı bu skor ile sona erdi.

 

İkinci yarıda konuk ekibin biraz daha farklı olduğu ve oyuna ağırlığı koyduğunu gördük.

Ev sahibi ekipten Erdinç ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Kart gördüğü pozisyon öncesinde kendisine yapılanları görmediğini ileri sürerek gördüğü karta kısa sürelide olsa itirazda bulundu. Maç sonlarına gelinirken , ileride ağılığını hissettiren Şirintepe'li oyuncular defansta açıklar vermeye başladılar. Böyle bir pozisyonda topu önüne alarak uzun mesafe taşıdıktan sonra 18 alanına paralel orta yapan Aykut topu Hakan ile buluşturdu. Hakan düzgün bir vuruş ile durumu  2-0 yapan golü attı ve takımını tam olarak rahatllattı. Maç bitti bitecek denilirken Yasin kırmızı kart ile oyundan ihraç oldu , ev sahibi ekip böylece sahada 9 kişi kaldı.

 

Karlıtepe iddiasını devam ettirecek sonuca ulaştı ancak bu maçta aldığı 3 puana karşılık 3 oyuncusundan oldu. 23 puan ile 5.sırada yer alan ekip kalan maçlarında puan kaybetme lüksüne sahip olmadan bir seri yakalaması gerekiyor.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...