Cuma, Haziran 07, 2013

Gül’den Güzelcespor’a mangal ziyafeti

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta ilk üçe girme yolunda önemli bir adım atan Güzelcespor’a yönetim kurulu üyesi ve Gül Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gül, mangal ziyafeti verdi.



Güzelcespor Stadı'nda yapılan idman sonrası yönetim kurulunun tam kadro katıldığı mangal partisinin sürpriz konukları da vardı. TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Haydar Uzun, Tek Rumeli TV Spor Penceresi Program Yapımcısı ve Teknik Direktör Mehmet Çelik, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol da mangala konuk oldu.


Futbolcuları, teknik heyeti, yöneticileri ve misafirleri güzel mekanında ağırlayan Hüseyin Gül, şunları söyledi: “Bu tür ortamlarda bulunmak ve bu güzelliği yaşamak hatta yaşatmak için her zaman kendimi hazır tutuyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarla bir araya geldiğimizde futbolcu ve teknik heyete mangal ziyafeti vereceğimi kendilerine ilettim. Onlarda bu durumlu makul gördüler ve güzel bir galibiyetin ardından bunu gerçekleştirmek kararı aldım. Bugün güzel bir gün oldu ve misafirleri, futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu arkadaşlarımı bu güzel mekanda ağırlamış oldum. Kulüp Başkanımız Tamer Canbaz ve diğer yönetici arkadaşlarımızla birlikte iyi bir ortam yarattık. Gençleri de bu anlamda mutlu etmiş olduk. İnşallah bu tür güzel günleri hep birlikte yaşarız. Takım şampiyon olduğunda ise bu güzelliği bir kez daha burada bu kez Tokat kebabı ile süsleyeceğiz. Bu güzelliğe eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. Güzelcespor’a hizmetin karşılığı bu güzel ortamlarda birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bunun içinde olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte hem futbolcular hem de misafirlere bu davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..