Cuma, Haziran 07, 2013

Gürpınarspor ses getirecek

İstanbul Süper Amatör Lig'de yeni sezon fırtınalar estirmek için yola çıkan Gürpınarspor, yeni yönetimi ve yeni anlayışı ile İstanbul Amatör Liglerinde ses getirmeye hazırlanıyor.



Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile Kulüp Başkanlığına getirilen ve güçlü yönetimle başarı için düğmeye basan Mustafa Küçük, Gürpınarspor’un farklılığını herkese başarılarıyla göstermeye devam edeceklerini söyledi. Altyapılarda Türkiye’de kendilerini kanıtladıklarını dile getiren Küçük, yeni sezonda hem altyapı hem de A Takımlar bünyesinde iddialı olacaklarını belirtti.


Geçtiğimiz yıllarda dışarıdan alan ve içeriden yetiştiremeyen kulüpler arasında yer aldıklarını fakat bu anlayışın tamamen sona erdiğini söyleyen Küçük, artık dışarıdan alan değil, kendi oyuncularıyla başarıya koşan bir Gürpınarspor olduklarını bunun devamını getireceklerini söyledi. Güçlü bir yönetimle sezona girecek olan Başkan Mustafa Küçük’ün listesinde şu isimler yer aldı: Ahmet Ali Aydın, Birol Bitirim, Alaattin Bozdoğan, Yakup Bostancı, Erkan Topçuol, Velittin Küçük ve Ali Bilici.


Yeni yönetim çalışmalarına start verdi ve yeni sezonda başarı için adeta tek yürek oldu. Geçtiğimiz dönem Kulüp Başkanı Erkan Küçük ise, yedek yönetimde yer aldı.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor'da büyük hüsran

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta son haftaya şampiyonluk umuduyla giren Beylikdüzüspor, küme düşmesi daha önceden kesinleşen Yeşilova Yeni Ufu...