Çarşamba, Haziran 12, 2013

Ayazağaspor şampiyonluk pastasını kesti

İstanbul U13 Ligi 28.Grup’ta şampiyonluk ipini göğüsleyen Ayazağaspor, galibiyetle noktaladığı maçın ardından futbolcular şampiyonluk pastasını hep birlikte mücadele ettikleri saha içerisinde kesti.

28.Grup’ta oynadığı 12 karşılaşmadan 9 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 30 puan ile şampiyon olan Ayazağaspor’un kadrosunda 2000’li futbolcuların mücadele ettiği ligde, sadece bu yaş kategorisinde 2 futbolcusunun olması ve geri kalan bütün futbolcuların da 2001 doğumlu olması kazanılan şampiyonluğu daha bir anlamlı kıldı.


Ayazağasporlu U13 futbolcuları elde ettikleri şampiyonluğun ardından saha içerisinde hocaları ile birlikte üzerinde ‘’Şampiyon Ayazağaspor’’ yazılı pastayı hep birlikte keserek afiyetle yediler. Sevinçleri gözlerinden okunan futbolcular saha içerisinde şampiyonluk turunu da atmayı ihmal etmediler.


Hocalarından futbolculara tebrik
Ayazağaspor’un altyapı antrenörlerinden Halil Aktaş, Halil Filik ve Tuncay Tokel, futbolcuların gözlerinden tek tek öperek şampiyonluklarını kutladılar. Bu başarının İstanbul Şampiyonasında da devam etmesi dileklerinde bulundular.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...