Çarşamba, Haziran 12, 2013

Şampiyon Ayazağaspor galibiyetle noktaladı

İstanbul U13 Ligi 28.Grup’ta geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Ayazağaspor, bugün Emirganspor’u da 3-0 mağlup ederek ligi galibiyetle noktaladı.


Karşılaşmanın 14.dakikasında Berkant sol çaprazdan aşırtma bir vuruş ile Ayazapaspor’u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 42.dakikada ceza sahası üzerinden Enes sert bir şut atarak takımının 2.golüne imza attı. 54.dakikada Hüseyin’in nefis ara pasında Furkan Arslan tek vuruşta maçın skorunu ilan etti.


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından başlatılan ve Türkiye çapında futbolcu taramasında İstanbul Bölge Teknik Sorumlularından Müjdat Yetkiner, Mahmut Şevket Paşaspor ile Taksimspor maçının ardından Ayazağaspor ve Emirganspor maçının da ilk yarısını saha kenarından takip edip not aldı.


STAT: Ayazağa Atatürk
HAKEM: Hasan Burnaz
SAHA KOMİSERİ: Namık Uygur
AYAZAĞASPOR: Umut, Eyüphan, Mustafa(Dk.31 Tayfun), Enes(Dk.42 Furkan Arslan), Agit, Muratcan, Serhat, Furkan Emir(Dk.31 Emre), Hakan(Dk.52 Tunahan), Tahir, Berkant(Dk.45 Hüseyin)
EMİRGANSPOR: Oktay, Kayra, Doğukan, Erdem, Kerem(Dk.45 Bora), Batuhan(Dk.34 Onur Menku), Sadrettin, Oğuzhan(Dk.31 Onur Özdemir), Cuma, Sarp, Baran
GOLLER: Dk.14 Berkant, Dk.42 Enes, Dk.54 Furkan Arslan


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...