Pazar, Temmuz 01, 2012

Küçükköyspor bu sezon oldukça iddialı

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Küçükköyspor, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar iç transferde tüm futbolcuları ile yeniden anlaşırken, dış transferde ise şu ana kadar 6 futbolcuyu renklerine kattı. Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Küçükköyspor Başkanı Müjdat Gürbüz, “Yönetim, futbolcu, taraftar el, ele verip Bölgesel Amatör Lige çıkacağız” dedi.


Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği İstanbul Süper Amatör Lig’de Ligi istediği yerde tamamlayamayan Küçükköyspor, bu sezon işi oldukça sıkı tutuyor. Yeni sezona Müjdat Gürbüz’ün Başkanlığında, Ferit Büyükturgay’ın Teknik Direktörlüğünde hazırlanan Yeşil-siyahlılar, Pazartesi günü anlaştığı 6 yeni futbolcuya imza attıracak.

Bölgesel Amatör Lige çıkacağız!
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Küçükköyspor Müjdat Gürbüz, yeni ve güçlü bir takım kurduklarını belirterek, “Yeni sezon öncesi tüm hazırlıkları eksiksiz tamamlayarak tam uyum içinde yeni Yönetim Kurumuz ile birlikte hareket ediyoruz ve Küçükköyspor’u hak ettiği yere layıkıyla taşıyacağız. Yeni sezonda çok iddialı bir takım olacağız. Amacımız Bölgesel Amatör Lige yükselmek ve ardından da yeniden 3. Lige çıkmaktır. Bunu başaracak gücümüz ve kapasitemiz var. Bu sezon iç transferde tüm futbolcularımızla yeniden anlaştık, bunların yanı sıra Alt yapıdan 7 oyuncuyu A takıma çıkarttık. Ferit Büyükturgay, Mustafa Kıvanç ve Ali Özgen Hocalarımıza çok güveniyoruz. Önce Hocalarımıza, futbolcularıma ve taraftarımıza çok güveniyorum. Bu sezon Küçükköyspor’dan çok iyi şeyler bekleyin. İddia ediyorum, bu sene şampiyon olacağız. Yönetim, futbolcu, taraftar el, ele verip Bölgesel Amatör Lige çıkacağız. Bunu şimdiden tüm Küçükköyspor sevenlerine müjdelemek isterim.” ifadesini kullandı.
Transfer devam edecek!
Küçükköyspor Müjdat Gürbüz, “Yaptığımız 6 yeni transfer dışında 5-6 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Şu ana kadar Bigaspor’dan Ersan Çelebi, Beşyüzevlerden Bülent Berkan Şahin ve Hakan Koç, Çatalcaspor’dan Mustafa Tumbar, Pazariçi Köprülü’den Bahadır ve İzmir Foça Belediyespor’dan Taner’i renklerimize kattık. Bu oyunculara Pazartesi günü resmi imzayı attıracağız” dedi.

Topbaşı Pazartesi günü
Öte yandan Küçükköyspor’un Pazartesi günü kendi tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştireceği öğrenildi. Başkan Gürbüz yeni sezon için, “Tüm Kulüplerimize sakatsız, belasız, bir sezon diliyorum” dedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.