Perşembe, Temmuz 26, 2012

Beyköy Belediyespor, Düzcespor olacak mı?

Düzce spor kamuoyu Bölgesel Amatör Ligindeki Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor’un Düzcespor’la birleşip birleşmeyeceğini konuşuyor. Parasal sıkıntı nedeniyle Bölgesel Amatör Ligde devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan Beyköy Belediyespor’un yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek Düzcespor’la birleşmesini isteyende var, istemeyende.


Osman Kılıç çok istiyor
Kısa bir süre önce partisi MHP’den istifa ederek bağımsız olan Beyköy Belediye Başkanı ve Beyköy Belediyespor kulüp başkanı Osman Kılıç takımının Düzcespor’la birleşmesini istiyor. Beldenin bölgesel amatör futbol ligini kaldıracak potansiyeli olmadığını bir kez daha yenileyen Kılıç Düzcespor’un Süper Amatör Lig yerine Bölgesel Amatör Ligde oynamasını istiyor.

Düzcespor cephesi temkinli
Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Düzcespor’da yönetim takımın Beyköy Belediyespor ile birleşmesine temkinli yaklaşıyor. Düzcespor’un kapatılmaması gerektiğini söyleyen yöneticiler birleşme konusunda kapıyı da tamamen kapatmıyor.

Akil adamlar devreye girsin
Beyköy Belediyespor Düzcespor birleşmesi konusunda otoritelir devreye akil adam diye nitimlendirilen Düzce’de sporun  gelen ve sözü geçen insanların devreye girmesini istiyor.

Bu saatten sonra zor

Düzcespor, Beyköy Belediyespor birleşmesi bu saatten sonra zor görünüyor. Beyköy Belediye başkanı ve Beyköy Belediyespor kulüp Başkanı Osman Kılıç’ın sıcak baktığı bu birleşmeye Düzcepor yönetiminin temkinli yaklaşması birleşmenin olmayacağını gösteriyor.
Her iki takımında yeni sezon öncesinde teknik ve futbolcu kadrosunu oluşturduğu gözleniyor.


KAYNAK: www.duzcedamla.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...