Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Fildişi Sahili ilk Yarı Finalist!

FİLDİŞİ SAHİLİ :4 TANZANYA :0
Ülkemizde yaşayan Afrikalıları bir araya getiren Afrika Uluslar Kupası’nın dokuzuncusu İstanbul Feriköy Stadında devam ediyor. Turnuvada grup maçları tamamlanmak üzere. Dün Tanzanya’yı 4-0 mağlup eden Fildişi Sahili ilk yarı finalist olurken, rakibi gelecek hafta oynanacak olan maçlar sonucunda belli olacak.

Bülent Süer, Levent Karabudak, Metin Boğa Hakem triosunun yönettiği maçta, Fildişi Sahili, 15. dakikada Diabate Sieba’nın golü ile 1-0 öne geçti. Bena Benedict 30. dakikada Fildişi Sahili’ni 2 farklı öne geçiren golü attı ve ilk devre bu skor ile tamamlandı.

Güçsüz rakibine karşı ikinci devrede de üstünlüğünü sürdüren Fildişi Sahili, 50. dakikada Frameck yaptığı ortaya ön direkte dokunan Sieba’nın golü ile farkı üçe çıkarttı. 3-0

82. dakikada oyuna sonradan giren Yannick yeşil-beyazlıları farka taşıyan golü attı ve Fildişi Sahili’nin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Turnuvada daha önce de Nijerya Yarı Finale yükselmeyi garantilemişti. Gelecek hafta Pazar günü oynanacak olan maçtan sonra diğer yarı finalistler belli olacak.

STAT: Feriköy
HAKEMLER: Bülent Süer, Levent Karabudak, Metin Boğa
FİLDİŞİ SAHİLİ: Amadou Kebe, Diallo Abdallaye, Yao Zegu Achille, Oyabadiji Noubarack, Diabagate, Toilohi Christian, Bena Benedict (Tape Josiyah), Noki Frameck (Brou Jeannuout),  Diabate Sieba, Banba Sonaoua, Bassale Aly (Kobe Yannick)
TANZANYA: Sunny Side, Chibuoza Okafour, Luday Adieh (Kamaya), Kaffo Mansuno, Peter Ojelene, Babalola, Christian Odogbo, Adeniyi Yusuf, Mazof Ajabo, Adeleye Wole, Fortune Waile
SARI KARTLAR: Aly, Sieba / Adieh, Kamaya
GOLLER: Diabate Sieba (2), Benedict, Yannick (Fildişi Sahili)

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...