Salı, Temmuz 31, 2012

Yalova ''Vefa'' arıyor!

Yalovaspor'un kuruluşunun 50. yılı nedeniyle özel hazırlanan "Vefa" tişörtlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Kulüp tesislerinde yapılan toplantıyla tanıtımı yapılan tişörtler, 30 liradan satışa sunulacak. Toplantıya Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, yönetim kurulu üyeleri, genel koordinatör Kartal Tekin ile Yalova'nın sevilen sanatçısı Eşref Üstün ve tanınmış simalarından Vefa Salman katıldı. Özel olarak hazırlanan tişörtler Özdilek AVM, Kipa AVM ve Ramazan Sokağı'nda kurulacak stantlarda satışa sunulacak.

Tişörtün dışında forma, atkı, kupa, bardak, anahtarlık ve kalem gibi Yalovaspor ürünleri de taraftarların beğenisine sunulacak. Ayrıca YSK 1963 Store gezici aracı, Yalova'nın her yerini dolaşarak, Yalovaspor taraftar ürünlerini vatandaşlarla buluşturacak.

Vefa tişörtlerinin henüz tanıtımı yapılmadan müthiş bir ilgi gördüğünü belirten kulüp başkanı Tamer Erbul, "Bayram sonuna kadar 5 bin satış rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. Herkesi vefalı olmaya ve Yalovaspor'un "Vefa" tişörtlerini almaya bekliyoruz. Fiyatı 30 lira gibi çok uygun bir rakama satılan tişörtlerimizin yanında diğer taraftar ürünlerimizde alışveriş merkezlerimizde, Ramazan Sokağı'nda ve gezici aracımızda satışa sunulacak. "Vefa" tişörtlerinin tanıtımında Yalova'nın köklü ailelerinden Salman ailesinin üyesi Vefa Salman'ın yer alması bizleri çok mutlu etti. Aynı zamanda Yalova'nın en güçlü seslerinden Eşref Üstün de bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayarak projemize destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Salman ailesi Yalovaspor kulübüne çok bağlı olan bu kulübü en çok seven ve destek olan ailelerin başında geliyor. Bizde tişörtlerimizin tanıtımında isim benzerliği sebebiyle Vefa Salman'ın yer almasını istedik. Kendisi bizleri kırmadı ve projemize destek verdi. İlimizin büyüklerini ziyaret ederek tişörtlerimizden hediye edeceğiz ve Yalovaspor'un maddi anlamda güçlü olması için projemize destek isteyeceğiz" diye konuştu.

Yalovaspor'da mevcut yönetim kurulunun takımı yeniden ayağa kaldırmak için çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bunların başında da taraftar ürünlerini piyasaya sürmek olduğunu ifade eden Vefa Salman, "Yalovaspor'umuz tarihi günlerinden birini yaşıyor. Yarım asrı aşkın bir süredir ayakta kalan ve son dönemlerde istenmeyen sıkıntılar sebebiyle zor günler geçiren kulübümüz, Tamer Erbul başkanlığındaki yönetim ile adeta küllerinden doğdu ve inanılmaz projelerle yeniden ayağa kalkıyor. Yönetim kurulunun en önemli projelerinden birisi olan Vefa tişörtlerinin tanıtımında yer almak beni çok mutlu etti. "Vefa" tişörtlerinin kendi adımı taşıması da hem güzel bir tesadüf oldu hem de beni çok gururlandırdı. Kulübün borçlarıyla ilgili ödeme çalışmaları devam ediyor ve yakın zamanda hiçbir borcu kalmayacak. Yalovaspor layık olduğu profesyonel lige geri dönmek zorundaydı ve bunun içinde kaynak oluşturulması gerekiyordu. Yönetim kurulumuz farklı bir projeye imza atarak Vefa tişörtlerini satışa sunacak. Bende tişörtlerin tanıtımını yapmak amacıyla bayrama kadar üstümden çıkarmayacağım. Yönetim kurulumuza bu zorlu dönemde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


KAYNAK: www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.