Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Bülent Aygündüz Alibeyköyspor’da


Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Bağcılarspor’un kaptanlığını yapan başarılı stoper önümüzdeki yıl Alibeyköyspor formasını terletecek.

Bülent Aygündüz kimdir?
15 Eylül 1980 yılında İstanbul'da doğan Bülent Aygündüz futbola 1993 yılında Beşiktaş altyapısında başladı. Altı yıl Beşiktaş altyapısında oynadıktan sonra 1999 yılında Muradiye'ye transfer olan Bülent Aygündüz, 2000 yılında Nişantaşıspor'a transfer oldu. Sezon sonu Nişantaşıspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Bülent Aygündüz bir yıl sonra Sapanca Gençlikspor'a transfer oldu. 2003 yılında Mecidiyeköyspor ile tekrar amatöre dönen Aygündüz, dört yıl burada oynadıktan sonra 2007 yılında Çıksalınspor'a transfer oldu. Sonrasında birer yıl Kağıthanespor, Çıksalınspor, Arnavutköyspor'da oynayan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Bağcılarspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösteren takımda kaptanlık yaptı.

 
HABER: SELİM DEMİRER

2 yorum:

Pierre OkAn dedi ki...

HAYIRLISI OLSUN ABİ SENİN İÇİN BÖYLESİ DAHA HAYIRLI OLDU. BAŞARILARIN BU SENE TAKİP EDECEZ.

NİYAZİ BEKTAŞ dedi ki...

büyük kaptan bülent vermiş olduğun hizmetlerden dolayı sana sonsuz teşekkürler seni ve rıza babayı unutmuyacağız yeni takımın hayırlı olsun bağcılardan NİYAZİ BEKTAŞ

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...