Cuma, Temmuz 27, 2012

Kozlu Belediyespor'da 2 imza daha

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kozlu Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip dün iki futbolcuya daha imza attırdı. Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, uzun süredir peşinde oldukları Silivrisporlu Mehmet Ramoğlu’nu dün Kozlu’ya davet ederek son bir görüme yaptı. Transfer Komitesi’nin de hazır bulunduğu görüşme ile Mehmet Ramoğlu ile her konuda anlaşmaya varıldı ve tecrübeli futbolcu ile  resmi sözleşme imzalandı.
Kaleci arayışları devam ettiren Kozlu Belediyespor yönetimi iç transferde tecrübeli File Bekçisi Hamit  Çevik ile yeniden anlaşarak sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birici,  geçtiğimiz sezon Zeytinburnuspor’da oynayan Ereğlili Serbay Aydın ile görüştüklerini, Serbay’ın  yapılan teklifi düşünmek için kendilerinden süre istediğini belirtti.

Mehmet Ramoğlu kimdir?
17 Mart 1980 doğumlu tecrübeli futbolcu Trabzonspor alt yapısında başladığı kariyerinde Denizlispor, Bakırköy, Ofspor, Kasımpaşa, Zeytinburnu, Diyarbakır BŞBLD, Tepecikspor, Büyükçekmece ve  geçen sene de BAL’dan Üçüncü Lig’e yükselen Silivrispor’da forma giydi.

Türkiye Kupası 5 maç 1 gol, TFF 3. Lig 125 kaç 12 gol,
TFF 2. Lig 32 maç,
BAL Ligi 15 maç 1 gol,
A2 Ligi 31 maç  6 gol
2. Lig 29 maç  1 gol ortalaması ile oynadı.

Hamit Çevik kimdir?
13 Eylül 1983 doğumlu olan tecrübeli File Bekçisi Hamit Çevik,  Kozlu Merkez Topbaşı, Kozluspor, Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor, TEAŞ Işıkspor ve son 4 sezondur da Kozlu Belediyespor formasını giydi.


KAYNAK: www.demirmedya.net
HABER: ERCAN AYGÜN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...