Salı, Temmuz 31, 2012

Fenerköy’de ilk idman heyecanı

Geçtiğimiz sezon grubunda birçok takımın canını yakan ve ortaya koyduğu centilmen futbolla takdir kazanan Fenerköyspor’da yeni sezon hazırlıkları önceki gün Silivri Stadı’nda gerçekleştirilen idmanla başladı. Silivri Stadı’nda teknik sorumlu Tansu Açabey öncülüğünde başlayan ilk idmana yaklaşık 40 oyuncu katıldı. Ter idmanı niteliğindeki ilk idmanda bir açıklama yapan Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren; “Hayırlısı ile ilk idmanımızı yeni hocamız ve yeni oyuncularımızla gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumuz centilmen futbolla takdir kazandık. Her geçen sezon daha da iyiye gitmekteyiz.

“Yine genç bir ekip olacağız''
Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan birçok önemli isim hedefi olan BAL, SAL ve profesyonel takımlara imzalarını attılar. Adeta bir futbolcu fabrikası gibi çalıştık ve oyuncularımız kapış kapış gitti. Bizi mutlu eden önemli bir olaydır. Yeni sezonda ise geçtiğimiz sezon gibi yine genç bir takım kurup sezonu hak ettiğimiz yerde bitirmeyi planlıyoruz. Teknik patronumuz Tansu Açabey ile birlikte aldığımız kararlarla yeni sezonda yine genç ağırlıklı bir takımımız olacak. Buna göre bugün itibariyle yaptığımız ilk idmanda toplam 40 futbolcu kardeşimiz var. Şuan sahada idmanda bulunan oyuncularımızın en büyüğü 86 doğumludur. Görüldüğü üzere genç bir kadromuz var fakat henüz transferimizi bitirmiş değiliz. Bu genç takımın içinde mücadele edecek en az 4 tecrübeli oyuncumuz dahil olacaktır. Bu oyuncularla görüşmelerimiz sürmektedir. Görüşmelerimizin olumlu neticelenmesinin ardından kamuoyu ile bunu paylaşacağız. Başlayacak olan yeni sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.




“Ligi iyi yerde bitireceğiz''
Fenerköyspor’un teknik patronu Tansu Açabey idmanın ardından yaptığı açıklamasında; “Mükemmel katılımı olan bir idman gerçekleştirdik. Birçok hocanın hayal ettiği bir katılımımız var. Görüyoruz ki Silivri ve bölgesinde gençlerimiz futbol oynayabilmek için can atıyorlar. İlk idmanımızı 40 oyuncu kardeşimizle gerçekleştirdik. Bu oyuncuların içinde geleceği olan gerçekten iyi oyuncular var. Bunların gelişebilmesi adına çalışmalar yapacağız. Yeni sezonda iyi işler yapıp ligde ismimizin konuşulmasını sağlayacağız. Öyle iddialı bir açıklama yapmayı sevmem ama kaliteli gençlere sahip bir takımımız olacak ve iyi yerlerde ligimizi bitireceğiz” dedi.


Kaptan sakat
Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlıkla sezonu bitiremeyen takım Kaptanı Tolga Eren ilk idmanda yer alamadı. Ayak bileğindeki sakatlığın tam olarak geçmemesi üzerine ilk idmanda yer alamayan Kaptan Tolga; “Bir iki haftaya kalmaz sakatlığım tamamıyla düzelecektir. Kontrol altında tedavimi sürdürüyorum. En kısa zamanda takım ile birlikte idmanlarıma çıkıp hazırlanacağım” dedi.



Tekin hocada idmanı takip etti
Fenerköyspor'un yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdiği Silivri Stadı'nda Silivrispor teknik patronu Tekin Aslıhn ve yardımcısı Serhan Sezginer'de takip etti. İki sezondur Fenerköyspor'da teknik patronluk yapan ikili; "Biz her ne kadar kulüp değiştirmişsek de hala Fenerköylüyüz. Gönlümüz onların başarılarından yanadır" dediler.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

1 yorum:

Hasan Hoca dedi ki...

yakışır sevgili hocam burada kalıcı başarılar yakalayacağını cümle alam görecek herzaman seninleyiz başarıların daim olur inşaallah.. Hasan Hız

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.