Perşembe, Temmuz 26, 2012

Erokspor'da Teknik Direktör Cemal Kavraz oldu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kasımpaşa temsilcisi Erokspor, geçtiğimiz sezonlarda Çeliktepespor'da görev yapmış olan Cemal Kavraz'la  her konuda anlaştı.

Yerel Futbol Sitesi'ne bir açıklamada bulunan başarılı Teknik Adam Cemal Kavraz, 31 Temmuz 2012 Salı günü yeni sezonun ilk antrenmanlarını yapacaklarını belirtirken '' Şampiyon olmak istiyoruz. Erokspor tarihiyle ve geçmişiyle en üst ligleri hak eden bir kulüptür. El birliği içerisinde bu güzel kulübü hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum'' dedi.
Cemal Kavraz kimdir?
Çeliktepespor’a, 20102011 sezonunda Yahya Kemal İY’den gelen UEFA A Diploması sahibi Cemal Kavraz 42 yaşında. Başarılı Teknik adam ile Çeliktepespor, İstanbul Süper Amatör Ligdeki 2 sezonunda 5’nci ve 4’üncü olmuştu.

Futbola 1982 yılında Beşiktaş’ta başlayan ve 8 sene formasını giydiği siyah-beyazlılarda 1990 yılında Profesyonel mukavele imzalayan Kavraz, daha sonra sırasıyla; Bursa Karacabey, Bursa Mustafa Kemal Paşaspor, Kahramanmaraşspor, Adıyamanspor, Çaykur Rizespor ve Orduspor’da Profesyonel olarak forma giydikten sonra bir başka Rize ekibi Çaykurspor’da yeniden Amatörlüğe dönmüştü.

Antrenörlük kariyerine ise, Kahramanmaraş temsilcisi Türk Telokom’da başlayan Kavraz, daha sonra Kahramanmaraş Belediyespor, K. Maraş Bölgesi TTF İl Antrenörlüğü ve Kahramanmaraşspor’da Mesut Çanak’ın (2.Lig) Yardımcı Antrenörü olarak devam etmişti. 2010 sezonunda Çeliktepespor’a gelen Kavraz, kamuoyu tarafından, çalışkan, yenilikçi, paylaşımcı, hırslı, yenilmeyi kabullenmeyen ve otoriter bir Antrenör olarak değerlendiriliyor.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.