Perşembe, Temmuz 26, 2012

Silivrispor Keser’i makamında ziyaret etti

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral Silivri Kaymakamı Salih Keser’i makamında ziyaret etti. Olanca hızıyla yeni sezona hazırlanan Silivrispor Kulübü Başkan Mustafa Saral, Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Bora Balcıoğlu, Genel Kaptan Rafet Keskin, Muhasip Üye Recep Karaköy ile birlikte Silivri Kaymakamı Salih Keser’i makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak geçen ziyarette Silivrispor yönetim kurulu Keser’e Silivrispor forması hediye etti.
Silivri Kaymakamı Salih Keser, “Silivrispor’a yeni sezonda başarılar dilerim. En zor iki maçınızı takip ettim geçtiğimiz sezon ve bu maçları da farklı kazandınız. Özellikle son final maçını sanırım uzun yıllar unutamam. Güzel ve anlamlı bir maçtı. Yeni sezonda hedeflerinizi gazetelerden takip etmekteyim. İnanıyorum ki başarılı olacaksınız” dedi.



Hedefimiz üst ligdir
Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral yaptığı açıklamasında; “Bizlerde elimizde olan arşivleri takip ettiğimiz de duygulanıyoruz. Güzel bir lig geçirdik ve bu ligin sonunda da arzuladığımız başarıyı elde ettik. Şimdi önümüzde daha zorlu bir lig var. Burada öncelikli hedefimiz bir üst ligi zorlamaktır. Ne denli zor bir ligde mücadele edecek olduğumuz farkındayız. Bunun için de gerekli transferlerimizi yaptık. Sizlerin de desteği ile daha iyi günlerde hep birlikte olacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.