Perşembe, Temmuz 26, 2012

Kemal Halezeroğlu Vefaspor'da

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Vefaspor'un Yönetim Kurulu tarafından ve Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan'in raporu doğrultusunda dış transferde geçen sene Sultanbeyli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Ligde forma giyen 1985 doğumlu orta saha oyuncusu Kemal Halezeroğlu ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.





Kemal Halezaroğlu Kimdir?

1999 Yılında Pendikspor alt yapısında futbola başlayan orta saha mevkiinde görev yapan tecrübeli oyuncusu 5 sezon kırmızı-beyazlı ekibin forması ile çeşitli yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2003 yılında Profesyonel sözleşmeye imza attı. Pendikspor'da Profesyonel olduktan sonra 3 sezon daha takımın başarısı için ter döktü.  2006 yılında Yalovaspor'a transfer oldu. 2007 Yılında ise İnegölspor'a transferi gerçekleşti. 2007 yılında ara transferde Bursa ekibi Orhangazispor'a imza atarak sezonu burada tamamladı. 2008 yılında Ümraniyespor forması ile amatöre dönüş yaptı. 2010 yılında Trabzon Yalıspor ile tekrardan profesyonel sözleşme imzalarken 7 ay sonra Yalıspor ile sözleşmesi fesh ederek Sultanbeyli Belediyespor ile tekrardan amatöre dönüş yaparak takımın Bölgesel Amatör Ligde forması giydi.

TFF 3.Liginde 28 maç oynarken, TFF. 2.Liginde ise 41 maçta 2 gol atarken, Bölgesel Amatör Lige ise 40 maçta 2 gol kaydetme başarısı gösterdi.

HABER: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.